Comp 1

Η ΔΕΥΑΙ μας… γδέρνει κι εμείς καθόμαστε!

on .

Αγαπητοί κάτοικοι της πόλης των Ιωαννίνων, απορώ με την υπομονή σας να μην έχετε επαναστατήσει ακόμη με την «κλοπή» που σας κάνει η ΔΕΥΑΙ. Πανελλήνια αυτή η πόλη κατέχει τα σκήπτρα του πιο ακριβού νερού ανά κ.μ (m3 ). Αντλεί το νερό περίπου 10 χλμ. από την πόλη και χρεώνει υπέρογκα ποσά (έχετε δει ποτέ τον λογαριασμό που σας στέλνει;) για να σας το φέρει σπίτι! Θεωρεί λοιπόν σωστό να χρεώνει τα πρώτα 14κμ με 0,500€ (ανά κ.μ-m3), τα ακόλουθα 14κμ με 0,670€ (ανά κ.μ-m3) και κάθε περισσότερο των 28 κ.μ με 1,670€ (ανά κ.μ-m3) και εσείς το δέχεστε; Μπράβο σας!!!

Ο Ηλιόπουλος φώναζε στην Ελληνική ταινία «Κάτω οι κλέφτες, κάτω οι λωποδύτες» αλλά εσείς μόνο γελάτε σαν την βλέπετε! Και αφού δεν παραπονιέστε, έρχεται και με τρόπο και σας αναγκάζει να πληρώσετε τα υδρευόμενα κ.μ (εις διπλούν) με διαφορετικό συντελεστή ως αποχέτευση, τα μεν πρώτα 28κ.μ με 0,500€ (ανά κ.μ-m3), τα δε επόμενα με 0.560€ (ανά κ.μ-m3). Όπως λοιπόν προανέφερα, η Δ.Ε.Υ.Α. Ιωαννίνων γνωρίζει μόνο την εξήγηση, εσύ ανοίγεις την βρύση...

-στο σπίτι; = αυτό πάει στην αποχέτευση.

- πλένεις το αμάξι; = αυτό πάει στην αποχέτευση.

- πλένεις την αυλή; = αυτό πάει στην αποχέτευση.

- πλένεις τα χαλιά; = αυτό πάει στην αποχέτευση.

-ποτίζεις τα κηπευτικά; = αυτό πάει στην αποχέτευση.

- ποτίζεις τις γλάστρες; = αυτό πάει στην αποχέτευση.

- βάζεις νερό σε αδέσποτα; = αυτό πάει στην αποχέτευση.

- παίρνουν τα παιδιά και παίζουν μπουγέλα; = αυτό πάει στην αποχέτευση.

- έξω σκάει ο τζίτζικας και καταβρέχεις την σκόνη; = πάει στην αποχέτευση.

- πήραν φωτιά τα ξερόχορτα και τα σβήνεις; = αυτό πάει στην αποχέτευση.

Και συγχωρήστε με που μιλώ μόνο για σας. Εγώ είμαι δημότης Βραδέτου Ζαγοριού, πληρώνω φυσικά (σαν κορόιδο που είμαι) το νερό εδώ στην πόλη όπως το πληρώνετε και σεις και «ως όνειρο βραδινής νυκτός» περιμένω να δω ΠΟΤΕ θα αγανακτήσετε!