Comp 1

Η σημερινή Αντιπολίτευση κατώτερη των περιστάσεων!

on .

Σχεδόν ποτέ στη χώρα μας η Αντιπολίτευση δεν έπαιξε σωστά το ρόλο της ως αντίβαρο της πολιτικής εξουσίας.

Ο εθνικός της ρόλος δεν είναι να εύχεται ή, το χειρότερο, να συντελεί στο να αποτυγχάνουν οι κυβερνήσεις στις μεταρρυθμίσεις τους, αλλά να τις κρίνει μεν, να τις βοηθάει δε, στο θετικό τους έργο και να συμμετέχει σ’ αυτό με τις θετικές της προτάσεις.

Ωστόσο, αν πάντοτε ή σχεδόν πάντοτε, η αντιπολίτευση στην Ελλάδα δεν έκανε αυτό που έπρεπε αλλά το αντίθετο, σε τούτη την πιο… πολυκομματική από ποτέ Βουλή μας, το κακό δεν έχει κανένα προηγούμενο. Εδώ τώρα και από την αρχή της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, η Αντιπολίτευση ένα σκοπό είχε και έχει και μετέρχεται για την επίτευξή του κάθε τρόπο, θεμιτό ή αθέμητο, ψέμα επί ψέματος, συκοφαντία και υπερβολή, τοξικότητα  τόση και δηλητηριώδες πάθος τέτοιο  για την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, βασικά, που οι νεότεροι Έλληνες δεν πρέπει να το έχουν ξαναζήσει. Ο σκοπός λοιπόν, ένας και μοναδικός: «ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ»!

Τι και αν τον  θέλει με πάθος ο λαός που τον εξέλεξε για ηγέτη του δύο φορές και θα το ξανακάνει, όπως φαίνεται! Η Αντιπολίτευση δεν υπολογίζει και καθόλου, φαίνεται, δεν εκτιμά τον ΕΝΑΝ και βασικό της Δημοκρατίας Νόμο, την Αρχή της Πλειοψηφίας. Τι  σόι   δημοκράτες είναι αυτοί, που προσπαθούν με ΚΑΘΕ τρόπο  να εκβιάσουν και να υφαρπάξουν την ψήφο του λαού, ΟΧΙ  για του λαού το δίκιο, αλλά για το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ τους συμφέρον. 

 Αν  ήταν πραγματικό το ενδιαφέρον τους γα το λαό, τότε θα έβρισκαν και τα θετικά έργα της  Κυβέρνησης  Μητσοτακη και θα είχαν κάνει έστω μία θετική πρόταση και θα έβρισκαν και  κάτι που να αξίζει να πουν ένα «Μπράβο» στην Κυβέρνηση και να μην της τα δίνουν μόνον   οι Ευρωπαίοι ή οι παράγοντες στην Αμερική και την Ασία! Ευτυχώς όμως ο ελληνικός λαός λόγω εμπειρίας, κακής δυστυχώς, ξέρει να εκτιμά σωστά τις κυβερνήσεις του και γι’ αυτό επιλέγει, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες, Κυριάκο Μητσοτάκη!

Αυτά πιστεύουμε εμείς για τη σημερινή πολυκομματική Αντιπολίτευση της χώρας μας και… «κοντός ψαλμός, αλληλούια». Σε λίγες μέρες θα δούμε ποιος θα δικαιωθεί.  Θα νικήσει το ψέμα ή η αλήθεια;  Ο λαός ή οι δημαγωγοί;