Comp 1

Τα νοσοκομεία καταφύγιο και ελπίδα στον πόνο μας!

on .

 Στους δύσκολους καιρούς μας με τα οικονομικά προβλήματα, την περιβαλλοντική μόλυνση και την αντοχή των ανθρώπων να κλονίζεται, η υγεία μας γίνεται εύθραυστη και η ανάγκη για φροντίδα και περίθαλψη μεγαλώνει. Ευτυχώς στην πόλη μας τα δυο μεγάλα Νοσοκομεία, Πανεπιστημιακό και «Χατζηκώστα», με την άριστη οργάνωση και το εξαίρετο προσωπικό αποτελούν το καταφύγιο και την ελπίδα μας.

Θα ήθελα να σταθώ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο μας, καύχημα της πόλης, με τους εξαίρετους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό και να τους ευχαριστήσω θερμά για το Αποστολικό έργο που επιτελούν με αφοσίωση και αυταπάρνηση παρά τις οποιεσδήποτε ελλείψεις.

Τους γνώρισα από κοντά στην περίπτωση του συζύγου μου και είδα πόσο ξεπερνούν τον εαυτό τους στις δύσκολες στιγμές. Θαύμασα την επιμονή και την υπομονή τους στην διάγνωση και την ψύχραιμη αντιμετώπιση της κάθε νόσου, αλλά και με πόση αγάπη, καλοσύνη, ευγένεια, συμπαράσταση στέκονται στο πλευρό των ασθενών αλλά και των συγγενών τους, παρηγορητικά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους εκλεκτούς Πανεπιστημιακούς γιατρούς στο Γαστρεντερολογικό Τμήμα, τον καθηγητή και διευθυντή κ. Χριστοδούλου, μαθητή του συζύγου μου στα πρότυπα σχολεία της ΖΠΑ, που ιδιαίτερα καμάρωνε και όλη την ομάδα του για τη διάγνωση και την άμεση αντιμετώπιση, καθώς και την γιατρό της κλινικής κ. Τσουμάνη για την προθυμία και την καλοσύνη της.

Στο τμήμα Ογκολογίας και Ακτινοθεραπείας την Καθηγήτρια κ. Πιτούλη για το υψηλό επίπεδο φροντίδας και την κ. Λένα Μπαλντά, επιμελήτρια του τμήματος και πανταχού παρούσα. Στο Ογκολογικό, τον Επιμελητή κ. Πετράκη για τις άοκνες προσπάθειές του. 

Εύχομαι σε όλους από την καρδιά μου υγεία προσωπική και οικογενειακή και όλες τις ευχές μου για τα «δευτερεύοντα».