Ένα… λιανοντούφεκο στην πολιτική σκηνή!

on .

Όλοι οι λαοί δικαιούνται να έχουν ακόμα και ποσοστό αφελών, που μπορεί να πιστεύουν ακόμα σε …παραμύθια και …παραμυθάδες. Να διάγουν δηλαδή ακόμα τη  νηπιακή τους ηλικία, τουλάχιστον ως προς τις πολιτικές τους προτιμήσεις, παρ’  ότι  ενήλικες.

Πώς αλλιώς μπορείς να χαρακτηρίσεις τους ανθρώπους που ακούνε και με θαυμασμό  ίσως, τον κ. Κασσελάκη, αρχηγό κόμματος, να λέει με …σοβαρότητα και αρκετή αυταρέσκεια    για να το μάθει, φυσικά, ο λαός και να του φορέσει και …φωτοστέφανο πως: «Στη δική μου βάφτιση το λάδι έκανε σταυρό! Άρα, προσκυνήστε με, ψηφίστε με γιατί είμαι κάτι το …εκλεκτό, …χρισμένος από το Θεό (!) αφού το λάδι μου έκανε σταυρό και φυσικά, σας το λέω ΕΓΩ! Είναι λοιπόν ή δεν είναι, όχι λιανοντούφεκο, αλλά «αεροβόλο» στην Ελληνική  πολιτική σκηνή σήμερα ο κ. Κασσελάκης;

 Γνωρίζαμε από παλιά οι Έλληνες και η πείρα στη συνέχεια μας δίδαξε πολλά, για την …ποιότητα  του πολιτικού ανδρός. Θεωρούσαμε πως μόνον οι άνδρες μπορούσαν να είναι αξιόλογοι πολιτικοί, για να αποδειχτεί ύστερα από αιώνες πλέον, πως και οι γυναίκες μπορούν να έχουν όλα τα γνωρίσματα και τα προσόντα  ενός  καλού και  ικανού πολιτικού.

Το  μυαλό την κρίση, τη σοβαρότητα, την εντιμότητα, τη διορατικότητα, την ειλικρίνεια,  τον πατριωτισμό και τη σεμνότητα, ενός καλού πολιτικού που είναι έτοιμος  να ζήσει και να πεθάνει, δουλεύοντας σκληρά, για την Ελλάδα και τους Έλληνες, μέσα από τα Κοινοβούλια όλου του κόσμου, για τη χώρα του, ανεβάζοντας με την αξία του το κύρος της  χώρας του και του λαού της!

Και τέτοιοι εκλεκτοί πολιτικοί έχει αποδειχτεί ότι σήμερα μπορούν να είναι άνδρες και γυναίκες, αρκεί να είναι… όπλα βαριά και όχι… λιανοντούφεκα και… αεροβόλα.