Με δόξα και...τιμές!

on .

Είναι πολύ τυχεροί, αυτοί οι κερδοσκόποι! Τους έχουν αφήσει μόνους, δεν ασχολείται κανείς μαζί τους, τελευταία... Αλωνίζουν, ξεζουμίζουν και όσα επιθυμούν κερδίζουν! Και αυτό συμβαίνει, γιατί όλοι, λαός και... δημοσκόποι, έχουν στρέψει την προσοχή τους, στο θέμα των ομόφυλων ζευγαριών! (η ελευθερία και τα δικαιώματα του καθενός, πρέπει να διασφαλίζονται!)

Όσο για την τεκνοθεσία, όλων των περιπτώσεων, είναι κρίμα, που τα «μωρά», δεν είναι δυνατόν να έχουν άποψη και όλα γίνονται ερήμην τους!

Και με το θέμα αυτό στην επικαιρότητα, έχουν… φύγει όλοι οι «γκαλοπατζήδες» από τα θέματα της ακρίβειας και των ευρωεκλογών και ρωτάνε τον κόσμο, μόνο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών!

Αλλά ταυτόχρονα, υπάρχει και μια απέραντη ησυχία, στο χώρο των σουπερμάρκετ, όπου οι κερδοσκόποι με... δόξα και τιμές, αλλάζουν κάθε μέρα τις τιμές! (τι να σου κάνει... ένας Σκρέκας μόνος του!).

Ακόμα και ο μπάρμπα Μήτσος και άλλοι... συνδικαλιστές, έπαψαν να ασχολούνται με την ακρίβεια και προσπαθούν να γίνου «ανάχωμα» στο καινούριο θέμα, ανάμεσα στο «καφενείο» και την Εκκλησία!

Γιατί, αρκετοί είναι συγκεντρωμένοι στο... τελετουργικό μέρος και διερωτώνται: Σε ένα γάμο ομοφύλων, ποιος... πατάει το πόδι του άλλου; (μέγα θέμα!). Αλλά και όλοι γνωρίζουν, πως στο Δημαρχείο, δεν ακούγεται η φράση: Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα!

Μικρό το πρόβλημα!

Το μεγάλο πρόβλημα είναι, που οι τιμές τραβούν... την ανηφόρα!

Και τις συνέπειές της, θα τις υποστούν όλα τα ζευγάρια! Ετερόφυλα και ομόφυλα...

* Ο Γιάννης Μπούγιας είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής.