Ο Φρ. Μπελέρης και η μεσαιωνική βαρβαρότητα του Έντι Ράμα...

on .

 Ρατσιστική λύσσα. Λυσσασμένος ανθελληνισμός. Προκλητική ασέβεια. Χυδαία ιεροσυλία. Αλβανική γιδίλα. Είναι λίγοι απ' τους χαρακτηρισμούς με τους οποίους μπορούμε να χαρακτηρίσουμε όσα είδαμε στα ΜΜΕ να συμβαίνουν στο Κοιμητήριο της Χιμάρας κατά την κηδεία της γιαγιάς του εκλεγμένου Δημάρχου της Φρ. Μπελέρη. Δεκάδες πάνοπλοι ντελιφυσέκηδες Αλβανοί μπασκίνες εκτελώντας εντολές του "πρωθυπουργού" Ε. Ράμα έσερναν -πατώντας ακόμα και πάνω σε τάφους!- σαν σάκο σκουπιδιών  αλυσοδεμένο τον Φρ. Μπελέρη απαγορεύοντας του να παρακολουθήσει την εξόδιο Ακολουθία της γιαγιάς και να πει ως άνθρωπος το τελευταίο αντίο! Όλο αυτό το φρικιαστικό σκηνικό μεσαιωνικής έμπνευσης στήθηκε με εντολή του Ε. Ράμα για να κάνει το ήδη οκτάμηνο μαρτύριο του Φρ. Μπελέρη και του Χιμαριώτικου Ελληνισμού πιο επώδυνο! 

Ούτε στη ζούγκλα της Αφρικής δε θα συναντήσει κανείς τέτοια βαρβαρότητα και λιθώδη, γαϊδουρινή αναισθησία. Οι πολιτισμένοι άνθρωποι σέβονται τους συνανθρώπους τους όταν βρίσκονται μπροστά στον θάνατο, όταν προπέμπουν στην αιωνιότητα προσφιλή πρόσωπα. Τους σέβονται πολύ περισσότερο ειδικά, όταν αυτά τα πρόσωπα είναι αντίπαλοι. Ο Ε. Ράμα με αισθήματα ύαινας διέταξε να εξελιχθούν όλα έτσι, όπως εξελίχθηκαν, για να πετύχει την ηθική και ψυχολογική καταρράκωση του Φρ. Μπελέρη. Σχεδίασε αυτή τη φριχτή, μακάβρια, ρατσιστική, μισελληνική, ιερόσυλη και απολίτιστη φιέστα με την ελπίδα ότι στο πρόσωπο του Φρ. Μπελέρη θα ταπεινώσει τους Χιμαριώτες, τους Βορειοηπειρώτες και τους Ελλαδίτες Έλληνες. Αυτός έδωσε την εντολή να ψυχοπονέσουν ο Φρ. Μπελέρης και οι συμπατριώτες του για να φανεί ... μεγάλος αυτός, ο Ράμα, ο απόγονος του Ε. Χότζα στη βαναυσότητα της παλιανθρωπιάς, στη σκαιότητα της συμπεριφοράς και στην επίδειξη ταλέντου άσκησης ωμής βίας εις βάρος ενός ανθρώπου, που θέλει να είναι Έλληνας Χριστιανός Ορθόδοξος στον τόπο, όπου κατοικεί εδώ και δεκάδες αιώνες η φυλή του. 

Τολμώ να πω ένα "ευχαριστώ" στον Ε. Ράμα, όχι για τη φανέρωση της κακουργίας που κρύβει μέσα του και που την εκτόνωσε χρονιάρες μέρες -για την ανθρωπότητα και τη Χριστιανοσύνη- εις βάρος ενός σιδηροδέσμιου αθώου θύματός του, αλλά γιατί έδωσε την ευκαιρία να διαπιστώσει με τεκμήρια η ανθρωπότητα ολόκληρη τι εστί διεφθαρμένος "πρωθυπουργός" Ράμα, παραγωγός ναρκωτικών, πολιτικού εγκλήματος και εχθρός της ανθρωπιάς και της δημοκρατίας. Μαζί με το "ευχαριστώ" και μια διαβεβαίωση: Όσο ο Ράμα χτυπάει το καρφί, που λέγεται Β/Ηπειρωτικός Ελληνισμός, τόσο το καρφί αυτό θα μπήγεται στο μάτι το δικό του με την προκοπή του, τον πανάρχαιο πολιτισμό του και την αφοσίωσή του στην ειρήνη και στις δοκιμασμένες αξίες της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας.

 Πολλοί εχθροί στο διάβα των αιώνων ρίχτηκαν πριν τον Ράμα κατ' επάνω στους Β/Ηπειρώτες να τους φάνε, να τους αφανίσουν και δε μπόρεσαν. Αυτό θα γίνει και τώρα με σένα, δύστυχε Ράμα, ακόμα κι αν χρειαστεί να πεθάνει στις ρατσιστικές φυλακές σου ο Φρ. Μπελέρης. Ένας Μπελέρης στη φυλακή, χιλιάδες Μπελέρηδες στον αγώνα για τα πολιτικά, γλωσσικά, κοινωνικά, εθνικά, θρησκευτικά και δημοκρατικά δικαιώματα των Β/Ηπειρωτών.