Ποιός κάνει αντιπολίτευση;

on .

● Αυτός ο κορωνοϊός, δεν φτάνει που «καθάρισε» μία ολόκληρη πόλη, στη χώρα μας, έδωσε το δικαίωμα σε κάποιους, στηριζόμενοι στο: ουδέν κακόν αμιγές καλού, να ισχυριστούν, πως δημιούργησε νέα δεδομένα!

Όταν λοιπόν, αυτός ο ιός... «έκανε κουμάντο» στη χώρα μας, το Υπουργείο Παιδείας, αποφάσισε να εφαρμόσει στα Σχολεία την τηλεκπαίδευση!

Είναι αυτή η περίοδος, που η «γενιά του κορωνοϊού», τα… φόρτωσε στον κόκορα!

Γίνεται να έχει «σωστή εφαρμογή» η τηλεκπαίδευση, στα Τζουμέρκα, στην Αργιθέα και στην Άνω Ραχούλα;

Μόνο η «δια ζώσης» εκπαίδευση, φέρνει αποτελέσματα!

Όλα πρέπει να γίνονται… ζωντανά! (εκτός από… τις εγχειρήσεις, στο υπό κατάρρευσιν Εθνικό Σύστημα Υγείας!). Σαν… άλλη τηλεκπαίδευση τώρα ξεκινάει μια μόδα, προερχόμενη «πέραν του Ατλαντικού», όπου η διακυβέρνηση μιας χώρας, μπορεί να γίνεται ακόμη και μέσω Facebook και ΤΙΚ-ΤΟΚ! (Αφήστε που μπορεί να δούμε και… κυβερνήσεις Ρομπότ, οπότε… ησυχάζουμε κι απ’ τη σταυροδοσία!)

Μπορεί λοιπόν να απουσιάζει, για μέρες, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ευρισκόμενος στο εξωτερικό και ας γίνεται μπάχαλο στο εσωτερικό!

Υπάρχουν οι… τηλεδιασκέψεις!

Στη χώρα μας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, διεμήνυσε, πως λίγες μέρες, κάθε μήνα, θα απουσιάζει απ’ τη χώρα!

Και ποιος θα κάνει αντιπολίτευση; Ο φούφουτος!

Ο Μήτσος… εξωτερίκευσε τις σκέψεις του: Κυριάκο, σε βλέπω… ισόβιο Πρωθυπουργό!

Ο ένας είναι «μία μέσα, μία έξω», ο άλλος «κόλλησε» στις λάσπες και ενώ τον σπρώχνουν και… απόμαχοι, με 49 χρόνια ΠΑΣΟΚ στην πλάτη τους, αυτός είναι βαλτωμένος!

Και ο πληγωμένος Έλληνας, δείχνει προβληματισμένος…

Απ’ τους πολιτικούς, δεν «βλέπει φως»! (Ούτε απ’ τη ΔΕΗ!)

Οι κερδοσκόποι «το γλεντούν» με κρασί, με λάδι και τυρί!

Και ο φτωχός ο Έλληνας «τη βγάζει» το βραδάκι με… μπόλικη Χαμάς και… Κασσελάκη!

 

* Ο Γιάννης Μπούγιας είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής.