Συμφορά μας…

on .

 Σ’ αυτή τη… λεγόμενη «Ευρωπαϊκή οικογένεια», ο Έλληνας έχει μια ξεχωριστή θέση, από κάθε άποψη… Κατ’ αρχήν είναι από τους πλέον οικονομικά ασθενέστερους αλλά… «παίζεται», αν  είναι και απ’ τους πλέον δυστυχέστερους! (καθώς είναι επιβεβαιωμένο, πως η ευτυχία ξεπερνά το σκόπελο… της ανέχειας!)

Η ζωή του έχει, δυστυχώς, μεγάλες δυσκολίες, από κάθε άλλο ευρωπαίο, καθώς κοιμάται λίγο παραπάνω επειδή δουλεύει περισσότερο, άσχετα αν αμείβεται λιγότερο! (δεν υπολογίζουμε στο μέτρημα και τις ώρες που κοιμάται… όρθιος, μη διεκδικώντας τα αυτονόητα!)

Ο χρόνος της ζωής του, δεν κατανέμεται ισόποσα, σε ύπνο, δουλειά και ξεκούραση! Παρόλα αυτά, σε σχέση με άλλους ευρωπαίους διεκδικεί κάποιες… πρώτες θέσεις!

Ο Έλληνας, συνολικά στη ζωή του, διαθέτει τον περισσότερο χρόνο για sex! Αλλά δυστυχώς, αυτό είναι αντιστρόφως ανάλογο με το αποτέλεσμα! Διαθέτει χρόνο για το sex, χωρίς… να μεγαλώνει και η οικογένειά του! Η υπογεννητικότητα στη χώρα μας, χτυπάει κόκκινο! Τα νέα ζευγάρια στην Ελλάδα, κάνουν με το ζόρι ένα παιδί, ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη αγγίζουν τα δύο! (Ασία και Αφρική, ων ουκ έστιν αριθμός!)

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, σε λίγα χρόνια τον αφελληνισμό της Ελλάδας!

Αφήστε που μπήκαν στη μέση και οικολόγοι του παγκόσμιου συστήματος και λένε, μην κάνετε παιδιά! Υπάρχει υπερπληθυσμός στη Γη και σε λίγο θα έχει πρόβλημα ο πλανήτης! Αλλά φαντάζεστε ένα πλανήτη χωρίς Έλληνες;

Και έτσι, με το ένα παιδάκι που γεννάει η καινούργια ελληνική οικογένεια, ελάχιστα προσφέρει… Το παιδί δεν έχει έναν αδερφό, ένα ξάδερφο να παίξει! Και αναγκαστικά καταλήγει στα… video games!

Συμφορά μας…

*Ο Γιάννης Μπούγιας είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής.