Θέλει «αχθοφόρους» ο Καχριμάνης και όχι ελεύθερο Τύπο!..

on .

Το έχουμε γράψει εκατό φορές και το είπαμε πολύ περισσότερες: Όσοι υποστηρίζουν τον κ. Καχριμάνη, να το κάνουν χωρίς να βρίζουν και να ελεεινολογούν όσους διαφωνούν μαζί του και του ασκούν κριτική, συνοδευόμενη μάλιστα από αποδεικτικά στοιχεία.

Το διέπραξε χτες (με τις ευλογίες του προφανώς) από τις στήλες του «Πρωινού Λόγου» (σελ. 3) κι άλλος συνεργάτης του, που έφτασε στο σημείο όχι μόνο να λοιδορεί, αλλά να αποδίδει ιδιοτελή κίνητρα στους επικριτές του «Μεγάλου Αλέκου», να διερωτάται ...ποιός χρηματοδοτεί (!) την «εναντίον του καμπάνια που έφτασε μέχρι του σημείου... δυσφήμισης της ένταξης του Ζαγορίου στον κατάλογο της UNESCO»!

ΕΠΕΙΔΗ είμαστε από εκείνους που αποκαλύπτουν τον βίο και την πολιτεία του εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσόντος Περιφερειάρχη με ντοκουμέντα και του ασκούν πολύ σκληρή κριτική, καλούμε τον παλιό φίλο να μας πει: από που κι ως που, εμείς και όσοι κάνουν το ίδιο, πρέπει να χρηματοδοτούνται από κάποιον; Ας το αποκαλύψει εδώ και τώρα! Το ίδιο ισχύει και για τους υποψηφίους περιφερειάρχες και τις παρατάξεις τους, αφού «πυροβολούν» τον κ. Καχριμάνη; Δηλαδή, απαγορεύεται κάθε κριτική στο ...«ιερό πρόσωπο» και ...«σωτήρα» της Ηπείρου; Και για ποιό Ζαγόρι μας λέει ότι προστατεύεται από την UNESCO, όταν στο Μεγ. Πάπιγκο ο εφοπλιστής κ. Λαιμός οργιάζει; Έτσι είπε στο φίλο μας ο Περιφερειάρχης;

ΤΕΛΟΣ, αποδεικνύεται ότι ο «Πρωινός Λόγος», πληρώνει το τίμημα της πίστης του στην ελευθερία της έκφρασης και αποκλείεται (!) από όσα δικαιούται και από τον μη αντέχοντα κριτική και αμφισβήτηση Περιφερειάρχη. Διότι δεν επιτρέπει μόνο σε εμάς να λέμε την άποψή μας, αλλά και στους υμνητές του κι όταν ακόμη μας βρίζουν χυδαία. Ότι η εφημερίδα καλύπτει κάθε του δραστηριότητα και τον προβάλλει- στηρίζει επί τόσα χρόνια, χωρίς ουσιαστικά να τον αγγίξει, φαίνεται ότι δε σημαίνει τίποτε για τον αλαζόνα κ. Καχριμάνη, που θέλει και τούτη την ιστορική εφημερίδα αποκλειστικώς στην υπηρεσία του! Ντροπή!