Μια βροχή διέλυσε τον μύθο οργάνωσης!

on .

ΜΙΑ βροχή στα Γιάννινα, διάρκειας λιγότερο από μισή ώρα, ήταν αρκετή για να πλημμυρίσουν δρόμοι, κυρίως στην παραλίμνιο περιοχή, όπου μόλις πριν από λίγες ημέρες ασφαλτοστρώθηκαν! Έφταιξαν τα φύλλα από τα πλατάνια, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΙ κ. Μπαρτζώκας! Και στους δρόμους που δεν υπήρχαν πλατάνια, τι έφταιξε; 

ΒΟΥΛΩΜΕΝΑ φρεάτια και κακοτεχνίες ήταν οι αιτίες. Το ενδιαφέρον για το «κέντρο» με έργα βιτρίνας, είναι που φταίει και η αδιαφορία για την...«άλλη» πόλη, που είναι στα ..αζήτητα. Η πρεμούρα να δείξουν «έργα» εν όψει των εκλογών, με αλόγιστο ξόδεμα χρημάτων, είναι που προκαλεί επιπρόσθετα προβλήματα σε ολόκληρο το Λεκανοπέδιο. Για το οποίο δε νοιάζεται κανένας, ως δήθεν να μην υπάρχει πρόβλημα.

ΔΕΝ μας λέει όμως κανένας, ούτε από το Δήμο ούτε από την Περιφέρεια, τι φταίει και πλημμυρίζει η περιοχή πίσω από τα praktiker προς την Πεδινή και ένα τμήμα της Εγνατίας οδού μετατρέπεται σε λίμνη! Ποιά αντιπλημμυρικά και αποστραγγιστικά έργα έγιναν και πότε καθαρίστηκαν οι τάφροι; Αν ό μη γένοιτο συμβεί ό,τι στη Θεσσαλία, αναλογίστηκε κάποιος «αρμόδιος» τι θα γίνει; Απλά, θα πλημμυρίσουν ο κάμπος της Λαψίστας, Λεκανοπέδιο και όλες οι παραλίμνιες περιοχές (μπαζωμένη λίμνη είναι), μαζί και μέρος της πόλης των Ιωαννίνων.