«Μικρός» και εμπαθής!

on .

ΩΔΙΝΕΝ όρος και έτεκεν μυν. Ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του αυτοανακηρυχθέντος δημάρχου... περιορισμένης ευθύνης, αποδοχής και εμπιστοσύνης Δημ. Παπαγεωργίου. Όπως και η πιό λαϊκή έκφραση «θύμωσε ο αγάς και....» ξέρετε τι έκοψε, αφού δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει τι θα αποφασίσει το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση! Ταύτα χωρίς να παραλείψει να καθυβρίσει και να προσβάλλει τον κ. Νίκο Γκόντα και όλη την παράταξη της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας», που άριστα έκανε και δε συνέπραξε στην παρανομία.

ΘΕΛΗΣΕ ο «δήμαρχος» να δείξει πυγμή, αλλά το μόνο που επέτυχε είναι να εισπράττει την αποστροφή και τα ειρωνικά σχόλια των πολιτών των Ιωαννίνων, ενώ αυτοδιαψεύδεται όταν δηλώνει ότι: «...Προσωπικά λοιπόν δεν επιδίωξα  επαγγελματική σχέση με την πολιτική.  Ότι έχω καταφέρει μέχρι σήμερα το έκανα με παρρησία γνώμης, χωρίς καμία εξάρτηση, χωρίς κανένα δάνειο και ειδικά με πολύ δουλειά...». 

ΜΕ την τακτική του όμως αποδεικνύει ότι επιδίωξε αυτή την επαγγελματική σχέση με την πολιτική, ενώ ουδείς κατέστη σοφότερος με τον ασυνάρτητο λόγο που εκφέρει. Πάντως δεν μπορεί να απαιτεί τον σεβασμό. Θα έπρεπε να γνωρίζει ότι αυτός κερδίζεται και δεν επιβάλλεται. Και να συνειδητοποιήσει πως ό,τι και να κάνει στη συνείδηση πολλών θα μένει πάντα «ο Δημητράκης», ως όχι το αγαπητό παιδί της διπλανής πόρτας, αλλά ως «μικρός» σε όλα, με ημερομηνία λήξης, ...όμηρος της εμπάθειάς του και της ματαιοδοξίας του...