Θα αποκλείσουν μήπως και το ΚΚΕ;

on .

ΤΑ κόμματα θέλουν να αποκλείσουν από τη συμμετοχή στις εκλογές το κόμμα του φυλακισμένου Ηλία Κασιδιάρη και το καθένα μελετά την κατάθεση σχετικής τροπολογίας, δήθεν για την προστασία της ομαλότητας της πολιτικής ζωής. Σε αυτή θα τονίζεται οπωσδήποτε ότι αποκλείονται τα κόμματα που ως σκοπό έχουν την ανατροπή της δημοκρατίας. Πολύ σωστά. Τα πάσης φύσεως κόμματα που υπονομεύουν το Πολίτευμα δεν έχουν θέση στην πολιτική ζωή της χώρας. 

ΚΑΠΟΥ εδώ όμως δυσκολεύονται και μπερδεύονται τα πράγματα. Διότι σε τέτοια περίπτωση λένε ότι πρέπει να αποκλειστεί και το ΚΚΕ, αφού στις καταστατικές του αρχές αναφέρεται ότι στοχεύει στην ανατροπή του Πολιτεύματος και πως σε περίπτωση πολέμου θα στρέψει τα όπλα κατά του στρατού και θα επιχειρήσει να καταλάβει την εξουσία! 

Η ΑΠΟΡΙΑ βεβαίως είναι που επετράπη να συμμετέχει στις εκλογές, ενώ και μιά άλλη απορία αφορά τα άλλα κόμματα που θέλουν η τροπολογία να απαγορεύει μόνο εκείνα που υποστηρίζουν τη Ναζιστική ιδεολογία, όχι όμως και τη Σταλινοφασιστική- ενώ επιχειρείται μέχρι και «ξέπλυμα» της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη! Το τραγικό όμως είναι ότι για αυτά δεν μιλάει κανείς φοβούμενοι τις αντιδράσεις σύσσωμης της κομμουνιστοΑριστεράς και των... παραφυάδων της.