Όχι όλα… από το Κράτος!

on .

● Αυτός ο διάλογος, μεταξύ δύο επιστήθιων φίλων, του Μήτσου και του Θύμιου έλαβε άλλες διαστάσεις… Μία φιλία 50 χρόνων, πήγε να τιναχτεί στο αέρα! Δεξιός ο Μήτσος, αριστερός ο Θύμιος, έχουν τις διαφορές τους! Τις προάλλες έκαναν μια κουβέντα στον καφέ, έχοντας και οι δύο «άδειες τσέπες»! (δικαιολογημένα, ο μήνας είχε πάει… στη μέση!) Ο Θύμιος αγριεμένος, μιλούσε για την ακρίβεια, που δεν έχει τελειωμό, αλλά ο Μήτσος με… κυβερνητικά αισθήματα, προσπαθούσε να κάνει… το μαύρο άσπρο!

- Ένας πολιτικός, Μήτσο, που μιλάει για τα «καλάθια» και τις φτηνές τιμές, μου φαίνεται πως ζει σε άλλη χώρα!

- Ψάχνοντας, δήλωσε, μπορείς να βρεις φτηνά προϊόντα! Έχοντας ένα… βαρβάτο κινητό (600 ευρώ!) και… κυνηγώντας τις πλατφόρμες, θα… εντοπίσεις κάποια φτηνά προϊόντα!

Και ο Μήτσος, ήρθε… με φόρα να υποστηρίξει τις θέσεις του «δικού του» υπουργού και μάλιστα έκανε χιούμορ στο Θύμιο, προτείνοντας… ρηξικέλευθες προτάσεις, ώστε να εξασφαλίσει εύκολο… εισόδημα!

Μπορείς να ενισχύσεις Θύμιο και με άλλους τρόπους το εισόδημά σου και να ψωνίζεις με άνεση, «εκτός καλαθιού»!

Καθώς είσαι συνταξιούχος και παρακολουθήσεις στην τηλεόραση την Τατιάνα, κάθε μεσημέρι μοιράζει σε ένα τυχερό 7.000 ευρώ! Αν συνεχίσεις… και το απόγευμα και παρακολουθήσεις και το Νίκο, αυτός μοιράζει 12.000 ευρώ (χρήμα με ουρά!) Αν δηλαδή είσαι τυχερός, μπορείς να κερδίσεις σε μια μέρα, 19.000 ευρώ! (λίγη… τύχη χρειάζεται!) Έτσι, θα εξασφαλίσεις τη σύνταξη 3 χρόνων! 

Βλέπεις, χρειάζεται και η τύχη στη ζωή, για να καλοπεράσεις! Μην τα περιμένεις όλα… από το κράτος! Και ο Θύμιος «έπιασε δουλειά» με… ζάπινγκ στην τηλεόραση! 

* Ο Γιάννης Μπούγιας είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής.