Δίνει τα… ρέστα του!

on .

Ευτυχώς, που οι ελληνικές εκλογές θα διεξαχθούν, χωρίς τα κόμματα να… εκτοξεύουν πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς! Αυτό το… προνόμιο το έχει ο Ερντογάν, ετοιμάζοντας τις δικές του εκλογές! Συνεχώς απειλεί, απειλεί και την ψήφο διεκδικεί! Τα… αρχικά 530 χιλιόμετρα, που είχε ο τουρκικός πύραυλος, θα… ενισχυθεί και θα φτάσει στα 1000 χιλιόμετρα! Τυχερή… η Πελοπόννησος, που μένει εκτός και δεν… την αγγίζουν τα 1000 χιλιόμετρα! Εξάλλου ο Ερντογάν γνωρίζει, πως από εκεί ξεκίνησε η Ελληνική Επανάσταση! Δυστυχώς ο ίδιος διαλέγει το δρόμο της όξυνσης!

Αλλά οι εκλογές, δεν κερδίζονται με απειλές, παρά μόνο αν ο Τούρκος ψηφοφόρος, έχει στην τσέπη του… λίρες τουρκικές! (προς το παρόν είναι άδειες…).

Και ούτε βέβαια κερδίζονται με «επικηρύξεις», όπως κάνει ο Ταγίπ, με τον Τούρκο μπασκετμπολίστα του NBA, Ενές Καντέρ, επειδή αυτός είπε «πικρές αλήθειες», για τον Τούρκο Πρόεδρο!

Όσο για την Ελλάδα, ο Ερντογάν είναι… καλός μαζί μας!

Μας διαβεβαιώνει, πως δεν πρόκειται να… μας πειράξει, όσο καιρό εμείς θα είμαστε «καλά παιδιά»! (Τι μεγαλοψυχία!)

Δίνει λοιπόν «τα ρέστα» για την επανεκλογή του! 

«Κυκλοφορεί» και τούτο τελευταία:

Έχει τάξει στους Τούρκους ψηφοφόρους, ότι θα… διεκδικήσει τα κλεμμένα γλυπτά του Παρθενώνα, από το Βρετανικό Μουσείο και θα τα πάει στην… Κωνσταντινούπολη για… τουριστικούς λόγους! (ω Θεέ μου…).

Και θα τα τοποθετήσει δίπλα στην Αγία Σοφία, που ο αθεόφοβος τη μετέτρεψε σε τζαμί!

Και μη χειρότερα…

* Ο Γιάννης Μπούγιας είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής.