Ήρθε η ώρα να αποσυρθεί!

on .

 ΗΤΑΝ καιρός πιά να ηρεμήσει η Ήπειρος από την υπόθεση διαχείρισης εν γένει και επεξεργασίας των απορριμμάτων.

Αυτή που χρησιμοποιούσε ο Περιφερειάρχης κ. Αλ. Καχριμάνης για να ποδηγετεί τις εξελίξεις, να χειραγωγεί τον Αναγκαστικό Σύνδεσμο (ΦΟΔΣΑ) και τους Δήμους. Άλλωστε αυτή η εμμονή του Περιφερειάρχη κόστισε στους Ηπειρώτες πάνω από 3,5 εκ. ευρώ και άγνωστο πόσα άλλα διεκδικεί η θυγατρική της ΤΕΡΝΑ, που έχει την ευθύνη λειτουργίας του Εργοστασίου Επεξεργασίας των Απορριμμάτων. 

ΣΩΣΤΑ λοιπόν έπραξε η κυβέρνηση και με νόμο από προχτές αναθέτει την αρμοδιότητα στους Αναγκαστικούς Συνδέσμους (ΦΟΔΣΑ). Να... ξεκουραστεί και ο κ. Καχριμάνης αφού έχει κι άλλες φουρτούνες, αυτές με τις τραγικές αποφάσεις του για την αγορά των υλικών του κλειστού ξιφασκίας και του μπάσκετ. Που βρέθηκαν «παραποιημένες» αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας και ανάθεση σε ανύπαρκτη εταιρία την ημέρα της απόφασης. Και ασφαλώς την εκκρεμότητα με τα υλικά που πήρε για το γιό του.

ΜΑΛΛΟΝ ήρθε η ώρα να αποσυρθεί ο κ. Καχριμάνης. Κινδυνεύει να πάει φυλακή, μαζί με τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, του ΔΣ του Περιφερειακού Ταμείου και υπηρεσιακούς παράγοντες που υπογράφουν. 

ΠΡΟΣ το παρόν όμως έχει να αντιμετωπίσει την παραπομπή του στο Πειθαρχικό Συμβούλιο για τις απευθείας αναθέσεις και την κλήση του σε απολογία για όσα αφορούν τη σύζυγό του και τον κουνιάδο του. Αλλά η επί δεκαετίες άσκηση της εξουσίας προκαλεί πολλά σύνδρομα, όπως της αλαζονείας και της αίσθησης ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει...