Μάχη εξουσίας στο Επιμελητήριο!

on .

ΣΤΟ Επιμελητήριο Ιωαννίνων αντί να ασχοληθούν με τα προβλήματα της - σε καραντίνα «αγοράς» - και των μελών του που καταστρέφονται, δίνονται μάχες για τη μονοπώληση της διοίκησης, της εξουσίας!
ΠΑΛΙ πρωταγωνιστής, της εκτροπής αυτή τη φορά, ο πρόεδρος κ. Δημ. Δημητρίου, συνεπικουρούμενος από τους κ.κ. Μάκη Χρυσοστόμου και Βασίλειο Βασιλείου, οι οποίοι και δρουν ως να μην υπάρχουν άλλα μέλη στη διοικούσα επιτροπή και το Επιμελητήριο να είναι τσιφλίκι τους!
ΜΟΝΟΙ τους αποφασίζουν, εκδίδουν ανακοινώσεις, συναντούν υπουργούς - μέχρι και με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρα συσκέφτηκαν - αποκλείοντας όλους τους συναδέλφους τους! Η δημοκρατία τρέχει από τα «πατζάκια» τους...
ΤΟ πρωτοφανές είναι και τούτο: Αποφάσισαν να... απαλλάξουν των καθηκόντων του τον Α´ αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Μήτση (με τον οποίο είχαν συμπράξει για τη συγκρότηση της διοίκησης), επειδή διαφωνεί με όσα πράττουν και τους ασκεί σκληρή κριτική!
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ βεβαίως για αντιδημοκρατική τακτική, που θα συζητούνταν χτες το μεσημέρι στη Διοικούσα Επιτροπή, χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστό το αποτέλεσμα, το οποίο θα εξαρτώνταν από τη στάση του κ. Γρηγόρη Γκίκα.