Η Ελλάδα μας σε μόνιμη κρίση!

on .

Δεν μας έφτανε η οικονομική χρεοκοπία της χώρας από το πολιτικό κατεστημένο που κυβερνά τη χώρα τα τελευταία εβδομήντα χρόνια, αλλά και από την προηγούμενη κυβέρνηση της αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ!
Δεν μας έφτανε η υποθήκευση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας στους δανειστές μας για έναν αιώνα! Για να ολοκληρωθεί το κακό, οδήγησαν και οδηγούν την πατρίδα μας σε εθνική καταστροφή. Δεν χρειάζονται άλλες αποδείξεις από τα ίδια τα γεγονότα, μια αλυσίδα εθνικών ταπεινώσεων:

- Το «πογκρόμ», οργανωμένο από το Τουρκικό κράτος, κατά των Ελλήνων της Κωνσταντινουπόλεως το Σεπτέμβρη του 1955 επί πρωθυπουργίας Καραμανλή, το οποίο οδήγησε στην συρρίκνωση του Ελληνισμού της Πόλης από 120.000 σε γύρω στις 2.000 σήμερα.
- Η Τουρκική εισβολή τον Ιούλιο και Αύγουστο του 1974 και η κατοχή του 37% της Κύπρου και η εγκατάλειψη της νήσου στους Αττίλες από την κυβέρνηση και πάλι του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Παρότι εγγυήτρια δύναμη της εδαφικής ακεραιότητας και της ανεξαρτησίας της Κύπρου, όλες οι Ελληνικές κυβερνήσεις δεν βλέπουν και δεν ακούν τα όσα παραβατικά γίνονται από την κατοχική δύναμη!
- Η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Ελληνισμού της Αλβανίας και η μηδενική σχεδόν αντίδραση των Ελληνικών κυβερνήσεων.
- Η «συμφωνία των Πρεσπών» και η παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας και της Μακεδονικής ταυτότητας στους παραχαράκτες της ιστορικής πραγματικότητας γείτονες.
- Η απώλεια εθνικής κυριαρχίας αρχικά στα Ίμια επί κυβερνήσεως Σημίτη, ο οποίος μιλούσε απαξιωτικά για την Ελληνική σημαία.
- Η αδυναμία ουσιαστικής υπεράσπισης της Ελληνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο, αδυναμία η οποία με την πάροδο του χρόνου μετέτρεψε το Αιγαίο σε καθεστώς περιορισμένης εθνικής κυριαρχίας.
- Η σπασμωδική ελληνική εθνική και εξωτερική πολιτική, η οποία δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα δήθεν επιλύει. Πρόσφατα παραδείγματα η συμφωνία για ορισμό της ΑΟΖ με Ιταλία και Αίγυπτο, που χωρίς λόγο δέχτηκε η κυβέρνηση Μητσοτάκη δικαίωμα αλιείας στους Ιταλούς και περιορισμένη επήρεια ακόμα και της μεγαλονήσου Κρήτης, δίνοντας έτσι πολλαπλά επιχειρήματα στην Άγκυρα για την περιορισμένη επήρεια του συμπλέγματος Καστελλόριζου και όχι μόνον.
- Το άνοιγμα των συνόρων στους κάθε λογής λαθρομετανάστες με συνέπεια την μετατροπή των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου σε ημικατεχόμενα από ισλαμιστές νησιά. Η αναποτελεσματική πολιτική έναντι του λαθρομεταναστευτικού, πολιτική που εφάρμοσε τόσο η προηγούμενη κυβέρνηση Τσίπρα, όσο και η κυβέρνηση Μητσοτάκη, δίνοντας την εντύπωση ότι αμφότεροι είναι εθνομηδενιστές και δεν ενδιαφέρονται για τη δημογραφική αλλοίωση της πατρίδας μας και τη σταδιακή και σταθερή ισλαμοποίησή της.
Είχαμε πολλές φορές, και εμείς και άλλοι πιο ειδικοί από εμάς, επισημάνει τους κινδύνους, τους οποίους ωστόσο ούτε οι προηγούμενες ούτε η τωρινή κυβέρνηση λαμβάνει υπόψη εξαιτίας της εθνομηδενιστικής νοοτροπίας της. Πολλά λόγια που δεν αντιστοιχούν σε πράξεις, αυτή είναι η πολιτική της.
Είχαμε, επίσης, επανειλημμένα επισημάνει ότι οι λαθρομετανάστες χρησιμοποιούνται από την Τουρκία ως πολιορκητικός κριός σε έναν ιδιότυπο ακήρυκτο πόλεμο κατά της χώρας μας και ότι πολλοί από αυτούς, ίσως οι περισσότεροι, είναι στρατευμένοι από το τουρκικό καθεστώς για δολιοφθορές και άλλες εχθρικές ενέργειες.
Αυτό φάνηκε καθαρά στον Έβρο και, μια και εκεί απέτυχε, τώρα πιθανόν δοκιμάζει άλλη μέθοδο, που δύσκολα αντιμετωπίζεται, τους εμπρησμούς των καταυλισμών. Φανταστείτε, αν αυτό επεκταθεί σε όλους τους υφιστάμενους καταυλισμούς! Και αν αυτό συμπέσει με κάποια σύγκρουση με τη γείτονα χώρα! Θα δημιουργηθούν ανεξέλεγκτες καταστάσεις, σαν αυτή με τη Μόρια της Λέσβου.
Δεν υπάρχει άλλη λύση, κατά τη γνώμη μας, από το να αποσταλούν στις πατρίδες τους όλοι οι λαθροεισβολείς, εκτός των ελαχίστων περιπτώσεων που είναι πράγματι πρόσφυγες και το αποδεικνύουν με τα χαρτιά που προσκομίζουν. Όποιοι φτάνουν στα νησιά χωρίς χαρτιά μόνο με το κινητό τους και δηλώνει ο καθένας ότι θέλει, να απελαύνονται χωρίς άλλη διαδικασία.
Τα κριτήρια για να θεωρηθεί κάποιος πρόσφυγας είναι διεθνώς καθορισμένα. Δεν μπορεί να θεωρηθεί πρόσφυγας π.χ. ο Πακιστανός η ο Αφγανός που για να φτάσει στην Ελλάδα περνάει από ένα μεγάλο αριθμό χωρών. Ούτε μπορεί να θεωρηθεί πρόσφυγας ο Σύριος που αποστέλλεται από τους Τούρκους στην Ελλάδα. Αυτός, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο είναι παράνομος μετανάστης.
Ούτε μπορεί να θεωρείται «ανήλικο προσφυγόπουλο» ο κάθε ενήλικας που πετάει τα χαρτιά του, για να δηλώσει ότι είναι κάτω των 18 ετών, εξαπατώντας έτσι τις Ελληνικές αρχές, με σκοπό να απολαμβάνει ειδικής μεταχείρισης!
Επιτέλους, ας σταματούν οι Ελληνικές κυβερνήσεις να εξαπατώνται και να εξαπατούν τους Έλληνες πολίτες. Η αλαζονεία της εξουσίας και οι σπασμωδικές κινήσεις δεν είναι ότι καλύτερο για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της χώρας μας. Και, δυστυχώς, αυτή είναι η πικρή πάγια πραγματικότητα, την οποίαν επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά και η παρούσα κυβέρνηση.
Η ευθύνη όσων άσκησαν εξουσία σε αυτήν τη χώρα είναι τεράστια. Δυστυχώς, κανένας από αυτούς δεν τιμωρήθηκε για τα εγκλήματα που διέπραξε, οικονομικά και άλλα. Αυτή η πολιτική τους οδήγησε στα σημερινά αδιέξοδα, με τη χώρα μας να απειλείται καθημερινά με πόλεμο από την Τουρκία, με τις καθημερινές παραβιάσεις της εθνικής κυριαρχίας από αέρος και θαλάσσης, χωρίς ουδεμία ουσιαστική αντίδραση από τη χώρα μας, όπως θα έκανε οποιαδήποτε άλλη χώρα που θα σεβόταν τον εαυτόν της.