Καιρός είναι και η Ήπειρος να εκπροσωπηθεί στην ΚΕΔΕ…

on .

Αυτή την Πέμπτη οι Αυτοδιοικητικοί όλης της χώρας συνέρχονται στην Αθήνα, για να εκλέξουν το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ. Πρόκειται για το κορυφαίο αυτοδιοικητικό όργανο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και οι αποφάσεις που λαμβάνει είναι σημαντικές για τους Δήμους όλης της χώρας, όπως είναι για παράδειγμα, η προώθηση τοπικών ζητημάτων προς την Κυβέρνηση. 

Σ’ αυτό, λοιπόν, το κορυφαίο όργανο η Ήπειρος έχει… «καταφέρει» εδώ και χρόνια να μην έχει εκπροσώπηση! Τώρα φαίνεται πως ήρθε η ώρα η εικόνα αυτή ν’ αλλάξει, αφού η υποψηφιότητα του Δημάρχου Άρτας Χρήστου Τσιρογιάννη (φωτό), κερδίζει ολοένα και περισσότερους πόντους. Εκτός των άλλων, το γεγονός ότι διατηρεί και πολύ καλές σχέσεις με την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, θα βοηθήσει στην προώθηση σημαντικών θεμάτων της Ηπείρου.
Το αρνητικό βέβαια είναι ότι οι Ηπειρώτες σπανίως εμφανίζονται ως «μπλοκ» σε τέτοιες κρίσιμες διαδικασίες. Η αρνητική αυτή… παράδοση πρέπει να σπάσει! Στο πρόσωπο του Χρήστου Τσιρογιάννη οι Αυτοδιοικητικοί θα βρουν έναν άνθρωπο έμπειρο, φιλότιμο, εργατικό και έτοιμο να εκπροσωπήσει τα συμφέροντά τους στην ΚΕΔΕ.