Κύριε Δήμαρχε, Σκάνδαλο στη ΔΕΥΑΙ!

on .

• Ξεπέρασε κάθε όριο η υπό τον κ. Μπέγκα Δημοτική Αρχή και η Διοίκηση της ΔΕΥΑΙ. Την τελευταία ημέρα πριν αποχωρήσει, δηλαδή στις 30 Αυγούστου, ύστερα από εισήγηση του τότε Αντιπροέδρου κ. Χρυσοστόμου, αποδέχεται το αίτημα για εθελούσια έξοδο πέντε στελεχών της ΔΕΥΑΙ, αποζημιώνοντάς τα με ποσά από 50.000 έως 100.000 ευρώ!
Παρόμοιο αίτημα όμως υπέβαλαν άλλοι δεκαπέντε υπάλληλοι της επιχείρησης, το οποίο απορρίφθηκε, προφανώς διότι τους «πέντε» ήθελαν να εξυπηρετήσουν και μάλιστα άκρως απαραίτητους στη δουλειά κι ας απεφάνθη ο Αντιπρόεδρος ότι δήθεν δεν είναι.
Σύμφωνα με την παράνομη απόφαση (απαγορεύονταν από το νόμο η λήψη τέτοιας απόφασης), η ΔΕΥΑΙ θα έχει δήθεν όφελος περί το 1,2 εκ. ευρώ, αλλά πρόκειται για χονδροειδές ψεύδος, αφού στην ίδια αναφέρεται ότι οι αποχωρήσαντες θα αντικατασταθούν!
Τι θα κάνει λοιπόν ο δήμαρχος κ. Ελισάφ; Σήμερα αυτοί οι πέντε... ευνοούμενοι θα αποχωρήσουν από την υπηρεσία τους. Προτίθεται να αποκαταστήσει το δίκαιο και την τάξη; Θα ακυρώσει την σκανδαλώδη απόφαση;

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΤΣΗΣ