Η μεγάλη…κατηφόρα!

on .

«Αχ πούσαι νιότη πούδειχνες, πως θα γινόμουν άλλος»! Πιστεύω ότι τούτα τα λόγια ταιριάζουν πολύ στον Πρωθυπουργό μας κ. Τσίπρα, γιατί είναι σίγουρο ότι γι’ αλλού ξεκίνησε ο έρημος κι αλλού τον… ξέβγαλε το κύμα της Εξουσίας, που την αγάπησε περισσότερο από τα όνειρά του και την πίστεψε, περισσότερο από τα πιστεύω του και γι’ αυτό τα θυσίασε όλα, στην… υψηλή καρέκλα και το θώκο της Εξουσίας! Εκεί που για να φτάσεις, θυσιάζεις κατά… εκατόμβες τις ιδέες σου και τα πιστεύω σου, και, είσαι διατεθειμένος, να ξεπουλήσεις τα πάντα και να χρησιμοποιήσεις τα πάντα, για να φτάσεις εκεί, ΑΝ ΔΕΝ έχεις το «ειδικόν βάρος» που απαιτεί τούτος ο υψηλός θώκος, και που είναι: Η εντιμότητα, το ήθος, η ειλικρίνεια, η γνώση και η εμπειρία.
Και ο κ. Τσίπρας, δεν είχε, δυστυχώς, τίποτε από αυτά. Γι’ αυτό και δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να ξεπουλήσει όλη του την… πραμάτεια» από την πρώτη μέρα της εξουσίας του, μέχρι και τη στερνή του, που πλησιάζει και εννοεί να φτάσει ως το τελευταίο σκαλί της… κατηφόρας. Κι αυτό δεν είναι άλλο, από τον ξεπεσμό, της επιχειρούμενης διαφθοράς Δικαστικών, για να συκοφαντηθούν και να σπιλωθούν, Πολιτικοί του Αντίπαλοι!
Ε, απ’ αυτό δεν έχει παρακάτω κύριε Τσίπρα. Το να προσπαθήσετε να τιμωρήσετε έναν άνθρωπο, που δεν δέχθηκε, δεν μπόρεσε να κάνει την ατιμία, να βγάλει ενόχους τους αθώους που εσείς θέλατε, και τον κρατούσατε έξι ώρες στο αεροδρόμιο, μέχρι να του φτιάξετε κατηγορία, ξεπερνάει κάθε όριο συγγνωστής ίσως, Δημοκρατικής εκλογικής… μαγειρικής! Αυτό που εσείς κάνατε, διά της συμβουλής ίσως και συμβολής ασφαλώς, του προσφιλούς σας Πολάκη, εγγίζει τα όρια της εκτροπής! Και αυτό ήταν και το τελευταίο σκαλί που έφτασες κύριε Τσίπρα. Δεν έχει παρακάτω.
Δυστυχώς και για σένα και για όλους τους Έλληνες και για τη Δημοκρατία της οποίας, επί τρία και πλέον χρόνια, ηγήθηκες, εξήντλησες, όλη την κατηφόρα. Δεν έχει παρακάτω!..
ΑΡΕΤΗ ΜΑΛΑΜΗ