Μία ωραία ατμόσφαιρα…

on .

Στη χώρα, όπου ανθεί η «φαιδρά πορτοκαλέα», τελευταία, γίνονται πράγματα και θαύματα! Φταίει που… βγήκαμε από τα μνημόνια και χαλάρωσε το πράγμα, δεν ξέρω…
Πάντως, υπάρχει πλειάδα δραστηριοτήτων, που το λιγότερο που πετυχαίνουν, είναι να… βλάπτουν το νευρικό σύστημα του νεοέλληνα! Η «ομάδα» του Ρουβίκωνα, …ασκεί πλήρως τα καθήκοντά της! Οι αστυνομικοί, μπροστά τους, στέκονται κλαρίνο και τους γίνεται εξακρίβωση στοιχείων!
Μάλιστα, κυκλοφορεί, πως ένας αστυνομικός, με καλή φωνή, τον πήγαν να τραγουδήσει στο… πάρτυ της Φιλοσοφικής! Υπουργός «απουσιάζει» από το γραφείο του και ταυτό χρονα, για λόγους ασφαλείας, δίνει άδεια σε όλους τους εργαζόμενους, καθώς επίκειται… «επίσκεψη» στο Υπουργείο, μαθητών και φοιτητών! (Έτσι, δεν έγινε διάλογος κωφών!).
Άλλος Υπουργός… υψώνει φωνή στις Τράπεζες, για τα κόκκινα δάνεια! (Οι Τράπεζες, από… ντροπή, κοκκινίζουν, για να είναι… ασορτί με τα δάνεια!).
Δυναμικός Υπουργός «πυροβολεί», όχι με καλάζνικοφ, αλλά μέσω twiter! (Σημαδεύει, μόνο κεντροδεξιούς!).
Άλλοι Υπουργοί, ετοιμάζουν λίστες... προσλήψεων στα Υπουργεία τους, καθώς δέκα χιλιάδες παπάδες, από την εκκλησία, θα βρεθούν στο πεζοδρόμιο!
(Δικαιολογημένα, από το «ευχολόγιο», πέρασαν στο... «υβρεολόγιο»!).
Συμβαίνουν και άλλα πολλά...
Αν ακούσουμε, πως και ο Υπουργός Άμυνας, έδωσε... αναρρωτική άδεια, σε όλο το στράτευμα, τότε, τα είδαμε όλα!
(Αλλά, μην ανησυχείτε, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί!)
Όπως αντιλαμβάνεστε, ζούμε σε μια ωραία ατμόσφαιρα! Ο λαός, παρακολουθεί, απορημένος και εκστασιασμένος! «Η πολιτική σκηνή», του προσφέρει ένα υπερθέαμα...
Εξέχουσα θέση, στο πρόγραμμα, έχουν οι πολιτικές κυβιστήσεις! (κωλοτούμπες).
Δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε, από αυτές που βλέπουμε, στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

* Ο Γιάννης Μπούγιας είναι Καθηγητής Φυσικής Αγώγης