Πολιτική παράνοια!

on .

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κι όμως αληθινό! Ο καθηγητής της Ιατρικής κ. Μωυσής Ελισάφ (φωτό), Πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Ιωαννίνων και αντιπρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου, ισχυρό στέλεχος και του διεθνούς Εβραϊσμού, ζήτησε τη στήριξη της Ν.Δ. (!) για να διεκδικήσει τη δημαρχία Ιωαννίνων!
ΤΟ επιβεβαίωσε κατά την τελευταία συνεδρίαση της ΝΟΔΕ, ο Πρόεδρός της κ. Θεόδωρος Τζαρούχης, με την προσθήκη ότι το θέμα χειρίζεται ο αρμόδιος για την αυτοδιοίκηση κ. Κακλαμανης!
Η έκπληξη όλων είναι απόρροια των γνωστών αντιδεξιών και Αριστερών απόψεων του κ. Ελισάφ, ο οποίος ήταν και Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κατά την τελευταία δημαρχιακή θητεία του κ. Φίλ. Φίλιου.
ΕΞ ΑΛΛΟΥ ο κ. Ελισάφ είχε αναπτύξει έντονη πολιτική δραστηριότητα στο ΚΚΕ εσ, στο ΚΚΕ, στον ΣΥΝ, στο ΠΑΣΟΚ, στη ΔΗΜΑΡ (επί Κουβέλη), με τις Δημοτικές παρατάξεις του αείμνηστου Δημ. Παρλαπά και του κ. Σπύρου Εργολάβου και άλλες κινήσεις!
Και τώρα με τη Νέα Δημοκρατία; Στέρεψε άραγε από στελέχη η μεγάλη αυτή παράταξη και θα προστρέξει στην ...πολιτική αυθεντία του κ. Ελισάφ;
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΤΣΗΣ