«Νάνοι» κατά… γίγαντα!

on .

   Γράφει η ΑΡΕΤΗ ΜΑΛΑΜΗ

Πληροφορούμαστε ότι κάποια... νανοειδή στον χαρακτήρα άτομα, κινούνται σε θολά και… βρώμικα νερά για να πλήξουν (!) και να… λασπώσουν τα παπούτσια και τις… πατούσες του Αλέκου Καχριμάνη, του Περιφερειάρχη μας! Κρίμα! Κατ’ αρχήν, αν δεν ήταν γνωστό πόσο μεγάλη καρδιά, μεγαλύτερη απ’ το μπόι του, έχει ο Καχριμάνης, θα φοβόμουν, μην κάνει έτσι και τους… λιώσει, πατώντας τους με τις τεράστιες… πατούσες του!

Αλλά αυτοί οι ύποπτοι «οργανισμοί», που βιώνουν και κινούνται συνήθως στα… έλη, δεν φτάνουν να στείλουν τον… ελώδηπυρετό τους στα ψηλά αναστήματα και τους υγιείς οργανισμούς. Στα χαμένα, λοιπόν, αγωνίζονται. Κάποτε θα πρέπει να μάθουν κι αυτά τα… λιλιπούτεια όντα, ότι ο Καχριμάνης είναι ο Ηπειρώτης ηγέτης παντός καιρού και υψηλού αναστήματος. Ένας… γίγαντας μπροστά τους! Και είναι παντός καιρού, γιατί είναι πατριώτης, πρώτα. Εργατικός, μέχρι τρέλας, δεύτερον. Τρίτον, συνεργάσιμος για την Ήπειρο και με το διάβολο ακόμα. Ελεύθερος από Κομματικές εξαρτήσεις, τέταρτον. Εξαποστέλλει τους πάντες όταν παραμερίζουν την Ήπειρο, γι’ αυτό και η Ήπειρος, είναι η πρώτη όλων των Περιφερειών στις απορροφήσεις κονδυλίων του ΕΣΠΑ.
Να αναφερθούμε, έτσι επί τροχάδην, στο Καχριμάνιο έργο; Σε τι θέλετε; Σε έργα ανάπτυξης; Σε έργα περιβάλλοντος; Την πρωτοπορία στη διαχείριση απορριμμάτων; Είμαστε η πρώτη Περιφέρεια που κατασκεύασε μονάδα επεξεργασίας. Στην αύξηση του ξένου και ντόπιου Τουρισμού; Στο ότι συνδράμει οικονομικά και είναι η μοναδική Περιφέρεια που το κάνει, Πανεπιστήμιο, ΤΕΙ, ΕΚΑΒ και Νοσοκομεία; Σε όλα τα μικρά και τα μεγάλα έργα που εκτελούνται στην Ήπειρο;
Το βλέπει κανείς αυτό το έργο και σήμερα όπως και χτες, όπως και αύριο, από τις Εθνικές οδούς μέχρι το Αεροδρόμιο, το Θέατρο Δωδώνης κι όλα τα θέατρα της Ηπείρου, τις εκκλησιές και τα μοναστήρια, τους δρόμους και τα γεφύρια, με πρώτο της Πλάκας. Να πούμε για τον πρωτογενή τομέα, όπου ο Καχριμάνης έχει πάθος και τρέλα; Η πρώτη Περιφέρεια που πληρώνει τις ζημιές από καιρικά φαινόμενα, που δίνει λύσεις στις αδειοδοτήσεις πτηνοκτηνοτροφικών μονάδων είναι η δική μας. Κάνει τεράστιο αγώνα ο Καχριμάνης για τα κτηνοτροφικά και τυροκομικά προϊόντα και κυρίως για το γάλα, για το οποίο, και τάχει βάλλει, με τα τεράστια λόμπυ που τον κυνηγάνε λυσσαλέα!
Τι κάνει και τι έχει κάνει για την Ήπειρο ο Καχριμάνης; Μα δεν μπορεί να υπάρχει… πέτρα και άνθρωπος που δεν ξέρει το τεράστιο έργο που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στον τόπο μας. Και τώρα, θέλετε, φίλοι μου, να σας πω γιατί θα είναι ξανά υποψήφιος Περιφερειάρχης ο Αλέκος Καχριμάνης;
Για ένα και μόνο λόγο: Γιατί έχει υποχρέωση να υπερασπιστεί και να ολοκληρώσει το έργο που έχει επιτελέσει στην Ήπειρο και να κλείσει τη θητεία του μαζί με το τρέχον ΕΣΠΑ!
Ένα έργο που δεν πρέπει, για κανένα λόγο, να οπισθοδρομήσει και δεν πρόκειται ο Ηπειρωτικός λαός να επιτρέψει σε κανέναν να το κάνει αυτό. Η Ήπειρος θα έχει πάλι Περιφερειάρχη τον Αλέκο Καχριμάνη τον… γίγαντά της, στέλνοντας στην καταφρόνια τους λιλιπούτειους αντιπάλους του, που χρησιμοποιούν, αντί του έντιμου αγώνα, την αισχρή συκοφαντία.