Ξεπέρασαν κάθε όριο οι «Πρωτοβουλίες του Τίποτα»

on .

• Οι διάφορες «Πρωτοβουλίες» και «Συλλογικότητες», που σαν τα… μανιτάρια φυτρώνουν σε κάθε Νομό της Ηπείρου -και βάλθηκαν με το ζόρι να μας «σώσουν» από τους δήθεν κινδύνους που εγκυμονούν οι έρευνες για την ύπαρξη ή μη υδρογονανθράκων- «ξαναχτύπησαν» πάλι χθες!
Τώρα… ανησυχούν για την αρχαία Δωδώνη και μιλούν για… πετροδόλαρα που την επισκιάζουν (!), επειδή η εταιρία που πραγματοποιεί τις έρευνες, χωρίς την… άδειά τους, «τόλμησε» να δώσει μια χορηγία στο Δήμο Δωδώνης για εκδηλώσεις που πραγματοποιεί.
Και οι κρυπτόμενοι πίσω από τις «Πρωτοβουλίες» μιλάνε, ανωνύμως, για… μείζον ηθικό και πολιτικό ζήτημα, για «βεβήλωση» της αρχαίας κοιλάδας και του αρχαίου θεάτρου (!) και καλούν την Δημοτική Αρχή να αποποιηθεί τα πετροδόλαρα της εταιρίας! Κατηγορούν όμως και την Εφορεία Αρχαιοτήτων, το Υπουργείο Πολιτισμού και την Κυβέρνηση, ενώ «στο κάδρο της βεβήλωσης», όπως αναφέρουν, βάζουν και την Περιφέρεια Ηπείρου, που δεν επιχορήγησε το Φεστιβάλ. Δηλαδή, θέλουν όλοι εμείς να ακολουθήσουμε το δικό τους «πίστευε και μη ερεύνα»! Τι άλλο θα ακούσουμε ακόμη…