«Αλβανική μειονότητα» στην Ελλάδα και «αλβανικό κόμμα»…

on .

Στον «Πρωινό Λόγο», Τρίτη 4 Ιουλίου 2017, καταχωρήθηκε άρθρο του Κώστα Δ. Καλτσή με τίτλο «Κόμμα θέλουν οι Αλβανοί να κάμουν τώρα στην Ελλάδα»!
Συγκεκριμένα διαβάζουμε: «Αυτή η «Συμμαχία» (αναφέρεται στην «Ερυθρόλευκη Συμμαχία» από το δίχτυο που έφτιαξαν οι αλβανικές μυστικές υπηρεσίες) σκοπεύει να μετατραπεί σε κόμμα, το οποίο άμεσα προσβλέπει στις ψήφους πεντακοσίων χιλιάδων Αλβανών που ζουν επισήμως εδώ και στη δημιουργία «Αλβανικής μειονότητας». Και άλλα σοβαρά περιστατικά αναφέρονται από τον αρθρογράφο όπως: η αμήχανη τακτική εκ μέρους της Ελλάδος για τους νεοσύλλεκτους που σχημάτισαν τον «δικέφαλο αετό», η δράση των μυστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, η οποία στοχεύει στην «εκ των έσω άλωση της χώρας», η απόλυτη ευθυγράμμιση της επίσημης Αλβανίας με την Τουρκία του Ερντογάν, η περίπτωση της «Τσαμουριάς» και των δοσίλογων «Τσάμηδων», η λεηλασία των χωριών των παραμεθορίων περιοχών, τα ναρκωτικά και τα όπλα που φέρνουν αλβανικές συμμορίες στην Ελλάδα και άλλες πράξεις και ενέργειες των Αλβανών, οι οποίες υποθάλπονται και από την αλβανική Κυβέρνηση. Αυτά και άλλα πολλά είναι ανάγκη να ληφθούν σοβαρά από την ελληνική κυβέρνηση και για τα οποία οφείλει να λάβει δραστικά μέτρα αντιμετώπισής τους.
Το 1990, μετά την κατάρρευση του προηγούμενου καθεστώτος στην Αλβανία, οι Αλβανοί ομαδικώς εγκατέλειπαν την πατρίδα τους και σκορπίζονταν στην Ελληνική Επικράτεια με τον χαρακτηρισμό «οικονομικοί μετανάστες». Για αρκετά χρόνια συνεχίζονταν οι ομαδικές μεταναστεύσεις των Αλβανών στην Ελλάδα. Ο συνολικός αριθμός των οικονομικών αυτών μεταναστών που φιλοξενήθηκαν και φιλοξενούνται στην Ελλάδα, παραμένει αδιευκρίνηστος. Αποδεδειγμένο είναι ότι οι Αλβανοί που εγκαταστάθηκαν ως ανεπάγγελτοι εργάτες στην Ελλάδα ξεπερνούσαν τις πεντακόσιες χιλιάδες, ίσως και περισσότεροι. Πολλοί διατείνονται ότι πλησιάζουν το εκατομμύριο. Όπως και να’χει αποτελούσαν μία σημαντική πληθυσμιακή δύναμη, η οποία με την πάροδο των χρόνων, όπως αποδείχτηκε αποτελεί μια «βόμβα» στα θεμέλια του κράτους.
Δεν είναι σχήμα λόγου όταν γράφει ο αρθρογράφος ότι «προφανής στόχος… «εκ των έσω άλωση» της χώρας ή έστω προσωρινή αποσταθεροποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδος, η οποία όλα αυτά τα χρόνια επέδειξε πρωτοφανή ανοχή εναντίον Αλβανών, παρά τον ανθελληνισμό τους».
Πράγματι, η αδιαφορία, η αβελτηρία και η ανοχή εκ μέρους των Ελληνικών Κυβερνήσεων, απέναντι στις ανοίκειες, ανάρμοστες και απρεπείς συμπεριφορές των Αλβανών ιθυνόντων, αλλά και απέναντι στις εγκληματικές πράξεις, οι οποίες διογκώθηκαν τελευταίως, είναι, αν μη τι άλλο, αχαρακτήριστες. Πάρα πολλοί Αλβανοί ευεργετήθηκαν από την ελληνική νομοθεσία και απέκτησαν την ελληνική υπηκοότητα, με συνέπεια τα παιδιά τους να υπηρετούν θητεία στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Δεν γνωρίζουμε τον αριθμό των Αλβανών που πήραν την ελληνική υπηκοότητα. Όλους τους Αλβανούς που διαμένουν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος προσπαθούν να προσεταιριστούν Αλβανοί των μυστικών υπηρεσιών, προπαγανδίζοντας την «Μεγάλη Αλβανία», ιδέα η οποία συντηρείται και τροφοδοτείται από εθνικιστικούς αλβανικούς κύκλους, αλλά και από την αλβανική Κυβέρνηση.
Εάν δεν ληφθούν από το ελληνικό κράτος δραστικά μέτρα για την αποτροπή και αποσόβηση πράξεων, όπως εκείνο των νεαρών Αλβανών στρατευμένων που σχημάτιζαν με τα χέρια τους τον δικέφαλο αετό, σύμβολο του αλβανικού εθνικισμού, να είμαστε έτοιμοι για τα χειρότερα.
Σε χρόνο ανύποπτο, από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, έγραφα στον «Πρωινό Λόγο» για τους Αλβανούς που είχαν εγκατασταθεί κατά χιλιάδες στην Ελλάδα και για τους κινδύνους που εγκυμονούσε η ασυδοσία τους και ακόμη για τις σκόπιμες διεισδύσεις αλβανικών συμμοριών στον ελληνικό χώρο. Έγραφα τότε ότι οι Αλβανοί αφού ξεπεράσουν το πρώτο ξάφνιασμα από την πτώση του εχθρικού καθεστώτος και μετά την απρόσκοπτη εγκατάστασή τους στην Ελλάδα, η οποία τους δέχτηκε με «ανοιχτές αγκαλιές», θα ανακάμψουν, θα ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους και θα συγκροτηθούν σε μειονότητα. Τότε, πολλοί μειδιούσαν για τις θέσεις αυτές, τις οποίες θεωρούσαν ανεδαφικές και αρκετοί μου τηλεφωνούσαν διαμαρτυρόμενοι για τις «ανυπόστατες» απόψεις.
Δυστυχώς, οι προφητικές αυτές θέσεις για τη δημιουργία «αλβανικής μειονότητας» στη χώρα επαληθεύονται και μέχρι σήμερα δεν διαψεύστηκαν. Οι Αλβανοί κινούνται προγραμματισμένα και συστηματικά υποστηριζόμενοι από την Αλβανική κυβέρνηση και προχωρούν αβίαστα και μεθοδικά στην οργάνωση των συμπατριωτών τους στην Ελλάδα, αποβλέποντας στην ίδρυση μειονότητας και αλβανικού κόμματος.
Φαίνεται ότι όλες οι μεθοδεύσεις, οι συνεχείς ανθελληνικές δηλώσεις επισήμων φορέων της γειτονικής χώρας, το απύθμενο μίσος κατά της Ελλάδος που εκτοξεύεται από τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα με αμείωτη ένταση, συντηρείται, τροφοδοτείται και υποθάλπεται από υψηλά ιστάμενα κυβερνητικά στελέχη, χωρίς να εξαιρείται και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία καταφέρεται κατά της Ελλάδος. Άλλωστε, είναι γνωστή η φιλία του με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, ο οποίος, κατά την προεκλογική περίοδο στην Αλβανία, ευχόταν να νικήσει «ο φίλος του ο Έντι Ράμα».
Ο Ράμα κέρδισε τις εκλογές, απέκτησε αυτοδυναμία, αφού κατόρθωσε να διαλύσει και την ελληνική μειονότητα και να προσεταιριστεί τις ψήφους της, και εκ του ασφαλούς τώρα, υπονομεύει τις αμοιβαίες γειτονικές σχέσεις και ραδιουργεί εις βάρος της Ελλάδος, καθοδηγώντας τις μυστικές υπηρεσίες που δρουν ανενόχλητα στην Ελλάδα και προγραμματίζουν την δημιουργία αλβανικής μειονότητας και την ίδρυση αλβανικού κράτους.
Δυστυχώς, η Ελλάδα βάλλεται πανταχόθεν. Ο μοχθηρός εξ Ανατολών γείτονας βρυχάται και απειλεί νησιά του Αιγαίου και την Κύπρο. Το κράτος των Σκοπίων έχει περιβληθεί τον «Μακεδονικό μανδύα» και ορέγεται την ελληνική Μακεδονία. Στα βόρεια η αλβανική ηγεσία «κουβαλάει» πέτρες από τη Θεσπρωτία για να χτίσουν μνημείο στα Τίρανα για, δήθεν, αλύτρωτες περιοχές τους.
Ας προσέξει η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας, γιατί «οι καιροί ου μενετοί».

ΝΙΚΟΣ ΥΦΑΝΤΗΣ