ΕΛΤΑ: Υπηρεσία... Αργοδρομείου!

on .

Ελληνικά ταχυδρομεία: Ίσως κάποτε, πριν χρόνια, η ονομασία αυτή να αντικατόπτριζε τις προσφερόμενες υπηρεσίες, αλλά σήμερα όπως δείχνουν τα πράγματα, όλα πηγαίνουν από το κακό… στο χειρότερο. Και ότι προαναφέρω απορρέει από την χρήση μου, των υπηρεσιών των ΕΛ.ΤΑ.
Πιο συγκεκριμένα… αποστέλλω δέμα στην Αθήνα με την χρήση της αντικαταβολής και ημερομηνία αποστολής την 25η Οκτωβρίου 2016.
Μεσολαβεί το τριήμερο αργιών της 28ης Οκτωβρίου αλλά τελικά το δέμα παρελήφθη την 9η Νοεμβρίου με πληρωμή της αντικαταβολής από τον λήπτη. Το ταχυδρομικό γραφείο εκεί (στην Αθήνα) αποστέλλει την ταχυδρομική επιταγή (…μου) προς τα Ιωάννινα την ίδια μέρα.
Σήμερα που αρθρογραφώ το παρόν κείμενο είναι 9η Δεκεμβρίου και ακόμα να φτάσει η αντικαταβολή στα χέρια μου. Βρίσκομαι σε συνεχή ενημέρωση με το κατάστημα  ΕΛ.ΤΑ. της πόλης αλλά εισπράττω το «μην ανησυχείτε κύριε, δεν θα χάσετε τα ευρώ σας, απλά κάντε λίγη υπομονή»... έως του χρόνου;;; τους ρωτάω!!
Αν έστελνα το δέμα χέρι το χέρι και με τον ίδιο τρόπο, χέρι το χέρι έρχονταν τα ευρώ, πάνω από 10 μέρες δεν θα έκανα. Αυτό δεν είναι υπηρεσία ΤΑΧΥ-δρομείου αλλά... ΑΡΓΟ-δρομείου.
Με κάτι τέτοια που κάνουν, ωθούν τους πελάτες τους σε ιδιωτικές εταιρίες ΤΑΧΥ-μεταφορών, που αν και πιο αλμυρές οι τιμές τους, παρέχουν καλύτερη εξυπηρέτηση.
Εκτός και αν τα ΕΛ.ΤΑ. θέλουν να μου κάνουν «δώρο» τα ευρώ μου (…που τα περιμένω)… μεθαύριο στην γιορτή μου, την 27η Δεκέμβρη.