Το μεταναστευτικό «βόμβα» στα θεμέλια της Ελλάδας!

on .

l Φράκτης στα σύνορα της ΠΓΔΜ! Φράκτης στα σύνορα της Ουγγαρίας! Προβλέπεται και συνέχεια. Το ογκώδες ρεύμα των Σύρων προσφύγων και των οικονομικών μεταναστών από άλλες χώρες της Ασίας και της Αφρικής συνεχίζεται και διογκώνεται με απρόβλεπτες συνέπειες τόσο για την Ευρώπη ως σύνολο όσο και ιδιαίτερα για τη χώρα μας.
Είχαμε στο παρελθόν πολλές φορές επισημάνει τον κίνδυνο αυτό, αλλά, όπως συμβαίνει και με άλλα θέματα, οι κυβερνώντες και οι πολιτικοί δεν φαίνεται να σκοτίζονται για τις απόψεις που εκφράζονται δημόσια από τους πολίτες, αδιαφορούν γι’ αυτές και, φορώντας παρωπίδες και με μια αλαζονική νοοτροοπία ότι αυτοί γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα, λαμβάνουν αποφάσεις συχνά αντίθετες με τη λογική και το συμφέρον της χώρας μας. Αυτό συμβαίνει τους τελευταίους μήνες και εξακολουθεί με μεγαλύτερη ακόμα ένταση σε σχέση με τα μεταναστευτικά ρεύματα.
Η «βόμβα» δεν βρίσκεται πια ante portas, προ των πυλών, αλλά βρίσκεται εντός των τειχών: Το κλείσιμο των συνόρων από τις γειτονικές χώρες σημαίνει την αναγκαστική παραμονή τριών και πλέον εκατομμυρίων προσφύγων και μεταναστών, μουσουλμάνων το θρήσκευμα, μεταξύ των οποίων πιθανώτατα και πολλών φανατικών ισλαμιστών, όπως αποδείκτηκε από τα πρόσφατα τρομοκρατικά κτυπήματα στη Γαλλία.
Κατ’ αρχήν θα πρέπει να διερωτηθεί κάποιος, γιατί αυτό συμβαίνει τώρα, αφού η κρίση στις χώρες της Μέσης Ανατολής δεν είναι τωρινή. Αφ’ ενός η λανθασμένη από την αρχή πολιτική της Κυβερνήσεως πιστεύουμε ότι έδωσε το σύνθημα ότι μπορεί κανείς ανενόχλητα να έρθει εδώ και ότι όχι μόνο δεν είναι ανεπιθύμητος, αλλά θα είναι καλοδεχούμενος. Δεν είναι λίγοι αυτοί που φωνάζουν ότι πρέπει να πέσουν οι παντός είδους φράκτες στα σύνορα, ώστε ανεξέλεγκτα να μπαίνει στη χώρα όποιος θέλει. Είναι ένα είδος «προοδευτικότητας» πολύ επικίνδυνης για το παρόν και το μέλλον της χώρας μας. Η Κυβέρνηση. αντί να προσπαθήσει να κλείσει και να προστατεύσει τα σύνορα, ώστε να σταματήσει αυτό το ρεύμα που κατακλύζει τη χώρα μας, κάνει ακριβώς το αντίθετο. Συνεχίζει το έργο των Τούρκων διακινητών, αφού με ναυλωμένα καράβια τους μεταφέρει και τους αποβιβάζει στον Πειραιά!
Η Τουρκία είναι φυσικό και επόμενο να χαίρεται, επειδή αυτό συντελεί στην αποδυνάμωση της χώρας μας από κάθε άποψη, οικονομική, πολιτική, δημογραφική, γεωστρατηγική. Για το ότι αυτό εξυπηρετεί τα σχέδια της Τουρκίας φαίνεται και από το γεγονός ότι όχι μόνο δεν παρεμποδίζει όλα αυτά τα πλήθη των μουσουλμάνων μεταναστών να επιβιβάζονται στα φουσκωτά και σε άλλα πλεούμενα και να κατακλύζουν τα ελληνικά νησιά, αλλά πιθανώτατα με τους πράκτορές της τους ενθαρρύνει. Εξ άλλου με αυτήν την τακτική επιτυγχάνει πολλαπλούς στόχους: αναβαθμίζει τη θέση της στην Ε.Ε. με παντοειδή ανταλλάγματα, πολιτικά και οικονομικά, και συγχρόνως προκαλεί τεράστια προβλήματα στο παρόν, αλλά κυρίως στο μέλλον σε  όλη την Ευρώπη και κυρίως στη χώρα μας. Παίζοντας το ρόλο του «προστάτη» των μουσουλμάνων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη θα διαμορφώνει καταστάσεις που θα ευνοούν τις πολιτικές προτεραιότητές της.
Αν τελικά εγκλωβιστούν στην Ελλάδα τρία με τέσσερα εκατομμύρια μεταναστών, δεν χρειάζεται μεγάλη φαντασία, για να προβλέψει κάποιος, ποιο θα είναι το μέλλον αυτού του τόπου. Με την υπογεννητικότητα των Ελλήνων που παρατηρείται για χρόνια και που οξύνεται λόγω της οικονομικής κρίσης, αφ’ ενός, και της πολυγεννητικότητας των μουσουλμανικής καταγωγής μεταναστών, αφ’ ετέρου, σε μερικές δεκάδες χρόνια, η δημογραφική σύνθεση του πληθυσμού θα είναι αρνητική για το Ελληνικό έθνος. Και επειδή, όπως επισημαίνει και ο Αριστοτέλης, «στασιωτικὸν τὸ μὴ ὁμόφυλον, ἕως ἄν συμπνεύσῃ», δηλαδή όταν ο πληθυσμός ενός κράτους δεν ανήκει στην ίδια φυλή ή έθνος, τότε προκαλείται εμφύλιος, εκτός και αν αφομοιωθούν οι έποικοι με τον ντόπιο πληθυσμό», και δεδομένου ότι οι μουσουλμάνοι δύσκολα αφομοιώνονται στις κοινωνίες στις οποίες εγκαθίστανται, αυτό θα σημάνει μεγάλες κοινωνικές, πολιτικές, οικονομικές και άλλες κάθε λογής εντάσεις και πιθανώτατα συγκρούσεις, οι οποίες θα αποδυναμώσουν ακόμη περισσότερο τη χώρα μας. «Όσοι δέχτηκαν συνοίκους ή εποίκους», συνεχίζει παρατηρώντας ο Αριστοτέλης, «στις περισσότερες περιπτώσεις συγκρούστηκαν μεταξύ τους». Επομένως, πρόκειται για μια γενική αρχή, της οποίας οι εξαιρέσεις είναι ελάχιστες.
Επιπλέον, η Τουρκία, θα μπορεί, παίζοντας το ρόλο, όπως προαναφέραμε, του προστάτη του μουσουλμανικού πληθυσμού, να προκαλεί, οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμεί, σοβαρότατα προβλήματα στη χώρα μας, της οποίας η ειρήνη και η ευημερία θα εξαρτώνται απόλυτα από την Άγκυρα. Τα ύπουλα σχέδια του Νταβούτογλου και της Τουρκίας σε βάρος της χώρας μας φαίνεται να παίρνουν σάρκα και οστά, ενώ η ελληνική πολιτική ηγεσία περί άλλων τυρβάζει.
Η Τουρκία, παίζοντας αριστοτεχνικά το παιχνίδι με τις ροές των μεταναστών και εκμεταλλευόμενη τη λανθασμένη πολιτική της Κυβερνήσεως του ΣΥΡΙΖΑ περι ανοικτών συνόρων και ελεύθερης διακίνησης των μεταναστών στην Ελληνική επικράτεια, καθώς και τα τρομοκρατικά κτυπήματα στη Γαλλία και τις απειλές για παρόμοια κτυπήματα σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, στέλλοντας με τους πράκτορές της εκατοντάδες χιλιάδες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, κατόρθωσε να της παραχωρηθούν από την Ε.Ε. σημαντικά οφέλη, τόσο οικονομικά όσο και πολιτικά, ενώ την ίδια στιγμή η χώρα μας θα υποχρεωθεί να καταβάλει το μερίδιό της στα σημαντικά οικονομικά ανταλλάγματα που πέτυχε η Τουρκία. Αυτή η πολιτική ισοδυναμεί με υποβάθμιση της θέσης της χώρας μας με αντίστοιχη αναβάθμιση της γεωπολιτικής θέσης της Τουρκίας! Πρωταγωνιστής αυτής της πολιτικής ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του!