Ας ελπίσουμε ότι ο Αλ. Τσίπρας δεν θα μπορέσει να ξεγελάσει το λαό!..

on .

- Του ΣΠΥΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ,
πολιτικού μηχανικού, δημοτ. συμβούλου Ιωαννίνων

lΈπειτα από επτά μήνες απραξίας η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, στήνει για τρίτη φορά κάλπες! Επιχειρεί έτσι να δραπετεύσει από το χάος που η ίδια δημιούργησε με την ανικανότητα των στελεχών της και τους εγκληματικούς χειρισμούς της. Νομίζει πως κι αυτή τη φορά θα υφαρπάξει τις ψήφους των πολιτών, οι οποίοι τελικά θα πληρώσουν και τον φουσκωμένο λογαριασμό του τρίτου Μνημονίου Τσίπρα – Καμμένου, ύψους 15,5 δισ. ευρώ. Τι περιέχει;
- Πληρωμή του ΕΝΦΙΑ  
- Μείωση των κύριων και επικουρικών συντάξεων
- Αυξημένη προκαταβολή φόρου
- Πληρωμή φόρου εισοδήματος
και άλλα επώδυνα μέτρα που δεν έχουν τελειωμό… Κι όλα αυτά από τους τραγικούς χειρισμούς μιας παρέας ερασιτεχνών της πολιτικής, που οδήγησαν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού.
Μέσα στο χρόνο που πέρασε ο Αλ. Τσίπρας μοίρασε μόνο υποσχέσεις, τις οποίες μάλιστα… σέρβιρε με μια σειρά από συνειδητά ψέματα. Τώρα, προεκλογικά, συνεχίζει να τα επαναλαμβάνει, προσθέτοντας και άλλα. Αυτή τη φορά όμως ούτε τους οπαδούς, αλλά ούτε και τα στελέχη του πείθει, πολλά από τα οποία ομαδικά εγκαταλείπουν τον ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που βλέπουμε να γίνεται και σε όλη την Ήπειρο.
Ας ελπίσουμε ότι και η ελληνική κοινωνία θα αντιληφθεί το στημένο παιχνίδι, που έως χθες οι κυβερνώντες έπαιζαν σε βάρος της. Κι αυτή τη φορά όσες ψεύτικες υποσχέσεις κι αν δώσουν, δεν θα περάσουν στο λαό. Κι αυτό γιατί βλέπουμε να συνεχίζεται:
-Το κλείσιμο των τραπεζών με τις ουρές της ντροπής
-Η απώλεια κοινοτικών πόρων από το ΕΣΠΑ
-Η αύξηση της ανεργίας
-Η ανυπαρξία επενδύσεων
-Η τραγική κατάσταση στην Υγεία και την Παιδεία
και άλλα πολλά, που μόνο σε τριτοκοσμικό κράτος μπορούμε να συναντήσουμε…