Ο Βύρωνας και τα «παρών»…

on .

Κύριε Διευθυντά,
Το ότι έχασα τον ύπνο μου, από κάποιες συμπεριφορές κάποιων πολιτικών, δεν είναι τρόπος του λέγειν. Είναι πραγματικότητα! Οι σχοινοβάτες της πολιτικής, κατά τον Παπαδιαμάντη, συνεχίζουν την αποτρόπαια πολιτική τους, σε βάρος του Κράτους και του λαού μας. Μέσα σ’ αυτούς προστέθηκε δυστυχώς και ο αγαπητός μου φίλος και ομοϊδεάτης κ. Β. Πολύδωρας, διότι τον τελευταίο καιρό η απολίτικη συμπεριφορά του, με ανησυχεί και με φοβίζει για το είναι του, με τα όσα γράφει και λέγει.
Φοβούμαι ότι ο πάλαι ποτέ βουλευτής και πολλές φορές Υπουργός της Ν.Δ. έχει υποστεί πολιτική κατάθλιψη και άρχισε να ασχημονεί σε βάρος του κόμματος αυτού για το οποίο αγωνίστηκε πολλά χρόνια.
Αυτός ο φανατικός του «Ριζοσπαστικού Φιλελευθερισμού», δόγμα της Ν.Δ. και του Κων/νου Καραμανλή, άρχισε να συμπράττει και να συνεργάζεται με αυτούς που δυσφημίζουν στο εξωτερικό και το εσωτερικό την πατρίδα μας! Γράφει περί ανέμων και υδάτων, κατηγορεί αυτούς που βασανίζονται μέρα - νύχτα για την έξοδο της χώρας μας από την κρίση, προφανώς επειδή δεν του έδωσαν Υπουργικό θώκο!
Λυπούμαστε αφάνταστα, διότι δε συμμερίζεται τη φτώχεια των Ελλήνων και το κατάντημα της Ελλάδας μας.
Σα να μην έφτανε όλη η παραπάνω ακατανόητη πολιτική του, πρόσφατα είπε πως δεν πρόκειται να ψηφίσει, ούτε τη δεύτερη ούτε την τρίτη ψηφοφορία για εκλογή Προέδρου και αυτό έπραξε. Χθες, στην τρίτη ψηφοφορία, φώναξε ξανά «παρών»! Επιθυμεί να γίνουν αμέσως εκλογές, χωρίς να λογαριάζει τις φοβερές συνέπειες, σε βάρος του λαού και του Έθνους.
Με όλη του αυτή τη συμπεριφορά, έβαλε ταφόπλακα στην πολιτική του σταδιοδρομία, διότι οι μέχρι χθες φίλοι του απομακρύνθηκαν πια από αυτόν.  Κρίμα…
Μετά τιμής
Βασίλειος Ηλ. Λέττας