ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ «ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ»…

on .

ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ

ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ «ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ»…

Γράφει ο ΒΑΣ. Α. ΚΟΚΚΙΝΟΣ, Επίτ. Πρόεδρος του Αρείου Πάγου

*  Στην παρουσίαση των υποψηφίων Ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από τον αρχηγό του κ. Τσίπρα, ο κ. Μανώλης Γλέζος είπε: «Απολογούμαι - απολογούμαι στους νεκρούς των αγώνων για την ελευθερία, που απαιτούν τα ανεκπλήρωτα όνειρά τους να γίνουν πράξη» και ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θα αλλάξει σύρριζα το καθεστώς της υποτέλειας, των μονοπωλίων και της ολιγαρχίας». Ακολούθησαν έντονα χειροκροτήματα και κραυγές υπέρ του ΕΛΑΣ, του ΕΑΜ και της ΕΠΟΝ, από τους παρισταμένους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι λυπηρό ότι οι Έλληνες κομμουνιστές «του εσω-τερικού και του εξωτερικού» δεν έχουν μετανοήσει για τα δεινά που εσώρευσαν στην πατρίδα μας με τον ξενοκίνητο ανταρτοπόλεμο, τον οποίον ο τότε αρχηγός του ΚΚΕ, Ζαχαριάδης, εχαρακτήρισε ως «διεθνιστικόν του καθήκον», ειπών την ιστορική φράση «οι Έλληνες κομμουνιστές έπραξαν το διεθνιστικό τους καθήκον»! Μετά από 65 ολόκληρα χρόνια οι σύγχρονοι ομοϊδεάτες του εξακολουθούν να ζητούν υλοποίηση των σχεδίων του!
Για το εθνοπροδοτικό αυτό καθήκον τούτου έπεσαν στο Βίτσι και το Γράμμο, αλλά και σε διάφορα άλλα μέρη της Ελλάδος, 36.839 αντάρτες, τα πτώματα των οποίων ανευρέθησαν στα πεδία των μαχών. Αλλά και 12.777 αξιωματικοί και στρατιώτες του ελληνικού εθνικού στρατού, ως και 1.579 αξιωματικοί και άνδρες της χωροφυλακής, ενώ εκτελέσθησαν από τους κομμουνιστές 4.123 πολίτες, 165 ιερείς και εφονεύθησαν από νάρκες 931 πολίτες.
Επιπλέον κατά τον πόλεμο αυτό έγιναν από τους αντάρτες 525 δολιοφθορές σε σιδηροδρομικές γραμμές. Κατεστράφησαν 330 σιδηροδρομικές γέφυρες και άλλες 476 αμαξιτών οδών. Όλα αυτά τα εγκλήματα έγιναν από άτομα, που εξυπηρετούσαν ξένα συμφέροντα. Γι’ αυτό δεν μπορεί να μιλήσει κανείς για «εμφύλιο πόλεμο», χωρίς να θεωρηθεί ότι μεροληπτεί υπέρ της άκρας αριστεράς (από το βιβλίο του Ε. Αβέρωφ «Φωτιά και τσεκούρι», σελ. 474-475).  
Ένας αγροίκος κουρέας εκ Βόλου, που διεκήρυττε πως «πρέπει να πέσουν 2.000 τουλάχιστον κεφάλια για να επιβληθεί ο μπολσεβικισμός», είχε δε χαρακτηρίσει ως διεφθαρμένο και αυτός ο Ζαχαριάδης, ανέλαβε το εγκληματικό έργο της εκκαθαρίσεως των αντιφρονούντων στην περιφέρεια Αττικής.
Μαζί με τους ολίγους μορφωμένους και αγνούς ιδεολόγους κομμουνιστές, ήταν και πολύ άλλοι ανελέητοι εγκληματίες και ψυχοπαθείς, που ανελάμβαναν την εκτέλεση δια φρικτού τρόπου των συλλαμβανομένων αξιωματικών και στρατιωτών στρατού και χωροφυλακής, των αντιφρονούντων, των ιερέων και πολλών φιλησύχων πολιτών.
Ζουν ακόμη κάτοικοι της Νέας Κυψέλης, που έβλεπαν να σύρονται γυμνοί προς εκτέλεση στα κορφοβούνια της περιοχής οι αστυνομικοί του 7ου τμήματος και πολλοί άλλοι αθώοι πολίτες, πολλούς των οποίων μάλιστα προ της σφαγής αυτών τους ετύφλωναν! Μεταξύ των τελευταίων ήταν και ο πατέρας ενός καθηγητού του Πανεπιστημίου Αθηνών, του οποίου οι εαμοκομμουνιστές έβγαλαν τους οφθαλμούς προ της εκτελέσεώς του!
Στις επαρχίες έγιναν επίσης πολλά εγκλήματα σε βάρος αθώων πολιτών, χωρίς να λογοδοτήσει κανείς γι’ αυτά. Στη Λοκρίδα, για παράδειγμα, εξετελέσθη ο ιατρός Μπακάρας εκ Λιβανατών και ο μικρέμπορος εξ Ελατείας Κατσαρμάς δια φρικτού τρόπου. Συγκεκριμένως εφονεύθησαν δια ροπάλου! Στα περιγραφέντα εγκλήματα των κομμουνιστών προστέθηκε και το «παιδομάζωμα», δηλαδή η δια της βίας αφαίρεση ανηλίκων παιδιών από την επιμέλεια των γονέων τους ή του επιτρόπου τους και η μεταφορά τους σε ανατολικά κράτη για να γίνουν γενίτσαροι του Κ.Κ. Χαρακτηριστικό για τις συνθήκες του παιδομαζώματος είναι ένα κείμενο-μνημείο του διατελέσαντος Προέδρου της Δημοκρατίας Κων/νου Τσάτσου, που δημοσιεύθηκε στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» της 16-3-1948 και αναδημοσιεύθηκε στον «Εορδαϊκό Παλμό» την 12-3-2000, καθώς και στο εξαίρετο βιβλίο (με άφθονα ιστορικά στοιχεία, για την κατοχή και τον «εμφύλιο πόλεμο» στη Δυτική Μακεδονία) του Καθηγητού του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, πρώην Εισαγγελέως και τέως Βουλευτού Κων/νου Ευσταθίου Κωνσταντινίδη, με τίτλο «Στάθης Θ. Κωνσταντινίδης - Χασιλάς, ένας αλλιώτικος καπετάνιος».
Αυτοί που θα έπρεπε να αποδοκιμάσουν τα εγκλήματα των ομοϊδεατών τους, καθώς και το κακό που έγινε στην Ελλάδα μας εκ του ότι μετά την απελευθέρωση και όταν οι σύμμαχοι αναμετρούσαν τις θυσίες των κρατών της Ευρώπης, το ΚΚΕ επέτυχε οι έλληνες ναύτες και οι στρατιώτες, αντί να συνεχίζουν μαχώμενοι με τα συμμαχικά στρατεύματα στην Ευρώπη, να στασιάσουν και να εγκλειστούν από τους συμμάχους στην Αίγυπτο και το Λίβανο. Έτσι απωλέσθηκε για την Ελλάδα η ευκαιρία να δικαιωθεί για τις θυσίες των παιδιών της στο αλβανικό μέτωπο, το βουλγαρικό και την αντίσταση του λαού της κατά τη διάρκεια της κατοχής.
Αργότερα και όταν πλέον το ΠΑΣΟΚ διεκδικούσε την κρατική εξουσία έγιναν κάποια εγκλήματα ανεξιχνίαστα, όπως είναι οι ανατινάξεις των καταστημάτων ΔΡΑΓΩΝΑ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΥ, ΜΙΝΙΟΝ κ.α. Προσφάτως μάλιστα,  κατά το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ έγινε και ο εμπρησμός του υποκαταστήματος της τραπέζης MARFIN, στην οδό Σταδίου, όπου τρεις υπάλληλοι τούτου εκάησαν ζωντανοί, μεταξύ των οποίων ήταν μία γυναίκα έγκυος.
Όλα αυτά αγνοούν ή αποσιωπούν οι λαλίστατοι αριστεροί διάκονοι των ΜΜΕ και οι διάφοροι καλλιτέχνες και λογοτέχνες, που ταυτίζουν την πρόοδο και τον πολιτισμό με την απανθρωπιά του μπολσεβικικού συστήματος, πολλοί οπαδοί του οποίου έβαψαν τα χέρια τους με αίμα αθώων και αφού επέτυχαν να αποφύγουν την ποινική λογοδοσία τους έγιναν οι σκληρότεροι εργοδότες και εκμεταλλευτές εργατών, δια την βελτίωση των οποίων υποτίθεται πως ηγωνίζοντο.
Τέλος, οπαδοί των κομμουνιστικών παραφυάδων είναι αυτοί, που και σήμερα προβαίνουν σε πράξεις εγκληματικές, όπως εκρήξεις βομβών, δια των οποίων πλήττουν στην ουσία τον τουρισμό της πατρίδας τους και τα συμφέροντα του λαού της.