Προσκήνιο-Παρασκήνιο

Γράφτηκε από τον/την Γιώργος Παππάς on . Posted in Προσκήνιο-Παρασκήνιο

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΒΟΛΩΝ!..

Θα προσπαθήσω να γίνω ένας απλός, κατά το δυνατόν, αφηγητής των τωρινών τεκταινομένων στην υφήλιο μπας και μπορέσουμε να καταλάβουμε τις αιτίες και τους δημιουργούς αυτών των τελευταίων γεγονότων.

Από την μια μεριά κάποιοι Εβραίοι, ύστερα από το τρομερό «ολοκαύτωμα» του ναζισμού, το οποίο βάζω σε εισαγωγικά επειδή… «αμφισβητείται» από πολλούς μη σοβαρούς, αλλά δυστυχώς και σοβαρούς πολύ λιγότερους, αποφάσισαν να ζήσουν στα εδάφη, όπου η Ιστορία τους είχε κατατάξει ως γνωστόν, όπου όμως ζούσε και ένας λαός, επίσης καταταγμένος Ιστορικά σε αυτά τα μέρη, οι Παλαιστίνιοι.

Δεν ήταν όμως το άγονο των εδαφών, το οποίο, οι Εβραίοι με την γνωστή εργατικότητα και μεθοδικότητά τους κατέστησαν κατοικήσιμο, αλλά ήταν και η μισερή μέχρι θανάτου αντίδραση των Παλαιστινίων που επαύξησε τις δυσκολίες αυτής της εγκατάστασης.

Το λογικό θα ήταν η λεγόμενη «Διεθνής Κοινότητα» να επιβάλλει μετά τον φοβερό και αιματηρό Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο την επιβίωση αυτών των δύο κοινοτήτων σε αυτά τα εδάφη με την δημιουργία δύο ανεξαρτήτων Κρατών συνεργαζομένων και όχι αλληλομισούμενων σε βαθμό της εξαφανίσεως του ενός από τον άλλο.

Έτσι βρέθηκαν «συμπαραστάτες» με τις ίδιες ιδέες, της εξαφανίσεως δηλαδή από προσώπου γης του Εβραϊκού Κράτους, του Κράτους του «Ισραήλ»!

Όπως όλοι γνωρίζουμε ο αγώνας επιβιώσεως στα οποιαδήποτε έμβια όντα είναι ο πιο ισχυρός αγώνας και οι Ισραηλινοί τον διεξάγουν με μεγάλη επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια, σε σημείο που τον… αντέστρεψαν σε βάρος των Παλαιστινίων, οι οποίοι ζουν πλέον ως… «παράνομοι» και χωρίς Κράτος.

Παράλογα πράγματα, εν τούτοις όμως υπαρκτά. Οι Παλαιστίνιοι, χωρίς κράτος απωθήθηκαν σε κάποια εδάφη και υποστηριζόμενοι από κάποιους κυρίως Ισλαμιστές μετατρέπουν σαν… μυρμήγκια τις περιοχές αυτές υπογείως σε βάσεις εξορμήσεως εναντίον του Ισραήλ.

Σιγά μήπως το Ισραήλ δεν γνωρίζει καταλεπτώς τα τεκταινόμενα, ενώ ο δυστυχής παλαιστινιακός λαός ζει πάνω από αυτήν την «μπόμπα» και δεν βγάζει… άχνα. Ως εδώ… καλά!

Κάποια στιγμή όμως τον περασμένο Οκτώβρη οι υποκινούντες και υπογείως οργανωμένοι… βγήκαν από τη γη και κατά τρόπο απάνθρωπο έσφαξαν, βίασαν και απήγαγαν 1.200 περίπου Ισραηλινούς πάσης ηλικίας (μωρά, ανήλικους, εφήβους και ενήλικες).

Ποιος θα φαντάζονταν ότι οι Ισραηλινοί δεν θα αντιδρούσαν και μάλιστα αποκτώντας την διεθνή συμπάθεια για το απεχθές σε βάρος τους γεγονός; 

Αυτοί όμως, σαν έτοιμοι από καιρό, δεν άφησαν τίποτε όρθιο στην περιοχή από την οποία δέχτηκαν την επίθεση και όπως ήταν επόμενο την «πλήρωσαν» οι άμαχοι, επίσης πάσης ηλικίας, μωρά, ανήλικοι, έφηβοι και ενήλικες, με παράπλευρες απώλειες, ενώ σε πολλές περιπτώσεις προσεκτικά τοποθετημένοι μαζικά σε δομές (νοσοκομεία, σχολεία, εκκλησιές, κλπ.) τις οποίες δομές οι… «οργανωτές» χρησιμοποιούσαν για τις «δουλειές» τους, έστω και υπογείως! 

Κι όμως ο αριθμός αυτών των αμάχων νεκρών ήταν τόσο μεγάλος που εύλογα προκάλεσε την αντίδραση της Διεθνούς Κοινότητας. Ήταν, λέει, 35.000 εκ των οποίων το 40% παιδιά!

Αυτό μου θυμίζει την αντίδραση των ναζί στην Ελλάδα σε κάθε απώλεια δικών τους από τους αντάρτες της αντίστασης. (Καλάβρυτα, Δίστομο, Λιγκιάδες, κλπ., κλπ.).

Τώρα αυτό γίνεται από εκείνον τον λαό, που πρώτος υπέστη τα πάνδεινα από εκείνους τους ναζί (ολοκαύτωμα). Γι’ αυτό κοντεύουμε όλοι μας να τρελαθούμε!

Κάθε υπερβολή από την μία ή την άλλη πλευρά την κάνει αυτή την πλευρά να «χάνει το δίκιο της». Δεν το καταλαβαίνουν αυτό; Δεν υπάρχουν κάποιοι «λογικοί» μέσα σ’ αυτές τις πλευρές;

Και τώρα οι… άλλοι «τρελοί» θεοκράτες του Ιράν, αυτοί που βασανίζουν και θανατώνουν κοριτσάκια, επειδή δεν φορούν καλά την «μαντήλα», άρχισαν να παίζουν χοντρά με το Ισραήλ, το οποίο αμύνεται μεν, έχασε δε όπως προείπα το δίκιο του με τις υπερβολές και απειλεί με μεγάλο πόλεμο. Ας ελπίσουμε ότι η αδικαιολόγητα αγουροξυπνημένη Διεθνής Κοινότητα θα καταφέρει να συνετίσει τις δύο πλευρές. Άμποτε!

Γι - Πας