Η ΠΛΕΡΙΑ ΑΣΥΔΟΣΙΑ!..

Γράφτηκε από τον/την Γιώργος Παππάς on . Posted in Προσκήνιο-Παρασκήνιο

Μη μας τον θυμίζετε βρε παιδιά! Διότι εσείς μεν αναθυμάστε τις μέρες της ασυδοσίας, κατά τις οποίες καταλύθηκε κάθε ευπρέπεια, κάθε τάξη, κάθε αξιοκρατία και επικρατούσε η περίφημη πράσινη κάρτα των «κλαδικών». Το υπέρτατο προσόν!

Κι έρχεστε τώρα να κατηγορείτε την Κυβέρνηση της Ν.Δ. ότι προσπαθεί να… επιβάλλει τους «δικούς» της κρίνοντας, μεταξύ των αξίων (λόγω αδέκαστης κρίσης των προσόντων τους από το ΑΣΕΠ) τον, κατά την κρίση της, αξιότερο;

Ξέρετε κάτι; Είναι γενικά παραδεκτό ότι ο φανατισμός είναι ένα σοβαρότατο μειονέκτημα και αυτό το μειονέκτημα δυστυχώς δεν είναι δυνατό να κριθεί από το ΑΣΕΠ, επειδή είναι αφανές. Εάν κάποιος το διαθέτει είναι ακατάλληλος για την θέση για την οποία κρίθηκε επειδή δεν πρόκειται να είναι συνεργάσιμος με τον Υπουργό, ο οποίος Δημοκρατικά επιλέχτηκε από τον Ελληνικό λαό και μέσω του επίσης Δημοκρατικά εκλεγμένου Πρωθυπουργού τοποθετήθηκε σε αυτή τη θέση.

Έτσι λειτουργούν οι Δημοκρατίες απανταχού της Οικουμένης. Οι αξιοκρατίες όμως λειτουργούν με βάση τα τυπικά προσόντα εκάστου, που είναι οι σπουδές, τα πτυχία, τα μεταπτυχία και φυσικά η πείρα του κρινομένου, τα οποία μπαίνουν σε κάποια λίστα.

Και η λίστα αυτή περιλαμβάνει ασφαλώς άτομα σχετικά με το αντικείμενο, το οποίο πρόκειται να υπηρετήσουν και όχι άσχετα με αυτό, όπως π.χ. ένας εξαίρετος στο αντικείμενό του το βουλκανιζατέρ για την προεδρία του Δ.Σ. ενός μεγάλου Νοσοκομείου!

Τι πρόκειται να προσφέρει ο άνθρωπος εκεί εκτός από την είσπραξη ενός παχυλού μισθού και τα… χαμόγελα των ειδικών στα αντικείμενά τους υφισταμένων του;

Εάν τέτοιους θέλετε, τότε κατά την συζήτηση στην Βουλή προτείνετε την επάνοδο των καρτών των κλαδικών! Μη μας τα θυμίζετε τώρα, να χαρείτε.

Ο αρχιερέας, τον οποίο υπαινίσσεστε ως αναμορφωτή, είναι εκείνος ο οποίος, ως ειδικός, διακήρυττε: Δανειστείτε, όλοι δανείζονται! Και έτσι η χώρα μας έφτασε στα μνημόνια, αφού από τους μεσολαβήσαντες μεγάλους δανεισμούς, λόγω Ολυμπιακών Αγώνων και εξοπλισμών, ανακαλύφτηκαν οι διαπλοκές και οι μίζες και πλούτισαν πολλοί εμφανείς, που από τα Δικαστήρια οδηγήθηκαν στην «ψειρού» (Τσοχατζόπουλος, Παπαντωνίου), άλλοι ξεψύχησαν επί του εδωλίου και άλλοι αφανείς, οι οποίοι… τα τρώνε με την άνεσή τους!

Όταν τέλος ο Κώστας Καραμανλής αντιλήφθηκε τον «βρόχο» των δανεισμών να του σφίγγουν τον λαιμό με την αποπληρωμή τους, ήρθε ο γιος του «αναμορφωτή» σας να υποστηρίξει αφελώς ότι: «Λεφτά υπάρχουν», μην ακούτε τον Καραμανλή! Κέρδισε τις εκλογές και μας έφερε τον Στρος Καν και το ΔΝΤ με τα μνημόνιά του. 

Αυτήν την οικογένεια των «αναμορφωτών» την φυλάτε στα σπλάχνα σας ως κόρην οφθαλμού, μην τυχόν σας χαλάσει η «μαγιά», για να… τροφοδοτεί τον ΣΥΡΙΖΑ με «στελέχη» υποσχόμενος την επάνοδο της… «προοδευτικής» διακυβέρνησης με τον χαριτωμένο Κασσελάκη και τους συν αυτώ «προοδευτικούς» αριστερούς κεφαλαιοκράτες!

Δυστυχώς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ν.Δ., μέσα στον παγκόσμιο ορυμαγδό των μεγάλων κρίσεων (Πανδημίας, πολέμων, ενεργειακής κρίσης, κλιματικής κρίσης), αγωνίστηκε και στήριξε την Ελλάδα στα πόδια της και την έκανε μια, μικρή μεν, αλλά σεβαστή χώρα της Ευρώπης, των γειτονικών της κρατών και της οικουμένης, η οποία μάλιστα εκτός από τον σεβασμό να διαθέτει και «λόγο»!

Δυστυχώς επαναλαμβάνω είναι μόνος και λέτε όχι σε όλα!

Βοηθήστε με τις προτάσεις σας αυτήν την Κυβέρνηση, εκλεκτή του λαού να δείχνει πως δεν είναι μόνη, χωρίς διαδοχή σύγχρονη και αποτελεσματική. 

Μην προσπαθείτε να μας θυμίζετε ότι η μόνη διαδοχή είναι η επάνοδος των «πομπών» που προηγήθηκαν, η επάνοδος της αναξιοκρατίας και της φαυλότητας, για τα οποία δεν χρειάζεται υπενθύμιση από κάποιους άλλους. 

Υπάρχουν οι ίδιοι, αναδυθέντες από τον βούρκο, οι οποίοι φωναχτά καταδεικνύουν τα συμβάντα.

Γι - Πας