ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΙ ΝΥΞΕΙΣ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΤΣΟΛΑΜΠΡΟΣ on . Posted in Αιχμές & Νύξεις

Από Μ.Κ.Ο. καλά πάμε!

Δόξα τω Θεώ, από Μ.Κ.Ο. καλά πάμε! Έχουμε 435 ανά την επικράτεια, που προφανώς δεν τις γνωρίζει μήτε ο υπ/γός Επικρατείας κ. Γεραπετρίτης! Κάλεσε, λοιπόν ο υπ/γός Προστασίας του Πολίτη τις ΜΚΟ να απογραφούν και μόλις 83 απ’ αυτές προθυμοποιήθηκαν, οι υπόλοιπες εποίησαν την νήσσα.
Και πώς ήταν δυνατόν να συμμορφωθούν όλες όταν όπως θρυλείται δύο με τα στοιχεία J.H.H. φέρονται ως κλώνοι της Μ.Ι.Τ.; Και για όσους δεν γνωρίζουν τι εστί Μ.Ι.Τ., είναι κάτι σαν τη δική μας Κ.Υ.Π., την αλήστου μνήμης αυτή στρατιωτική υπηρεσία! Και τα καταφερε, λοιπόν, η τουρκική αυτή στρατιωτική υπηρεσία να απλώσει τα πλοκάμια της και στην περίπτωση των μεταναστών και προσφύγων, που στο σύνολό τους είναι απεσταλμένοι του τουρκικού κράτους για την ισλαμοποίηση και την τουρκοποίηση του ελληνικού κράτους, ώστε να ξαναγίνουμε οθωμανική περιφέρεια όπως σε δηλώσεις του τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης! Είναι δυνατόν παρόμοιες Μ.Κ.Ο. να απογραφούν; Κυριάκε, φοβού το 50κέφαλο επιτελικό κράτος, γιατί είναι δύσκολο να ελέγχεται αυτό το τέρας!

Απόπειρες εισβολής!

Το υπουργείο Εσωτερικών των Σκοπίων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία πληροφορεί τόσο το εσωτερικό της χώρας του όσο και την διεθνή κοινή γνώμη για τις απόπειρες εισβολής λαθροπροσφύγων και λαθρομεταναστών στη γειτονική χώρα. Συγκεκριμένα, αποπειράθηκαν να εισέλθουν παρανόμως το τρέχον έτος 996 εκ των οποίων από την Ελλάδα 773, αφορούν ατομικές περιπτώσεις. Κατά το παρελθόν έτος οι απόπειρες ανήλθαν σε 18.488 εκ των οποίων 16.785 από την Ελλάδα. Γίνεται εξ αυτού του λόγου αντιληπτό ότι έχουμε πλεονάζον «προσφυγικό» και μεταναστευτικό ανθρώπινο δυναμικό που δεν αντέχει άλλο από μόνο του να παραμείνει υπό τις αφόρητες συνθήκες στα hot spots, είτε στα νησιά αυτοί είναι στοιβαγμένοι, είτε στην ενδοχώρα διασκορπισμένοι υπό την ασφυκτική καταπίεση των αγνώστου προλεύσεως Μ.Κ.Ο., που αδυνατεί και το επίσημο κράτος να ελέγξει!

Περί αφορολόγητου!..

Μεθοδικά κινούνται οι δικαστικοί να επαναχορηγηθεί το 25% του αφορολογήτου που ίσχυε πριν την κρίση για δικαστικούς και βουλευτές και τότε καταργήθηκε! Γι’ αυτήν την απώλεια θα έχουν σύμπασα την κοινοβουλευτική «παροικία», που κι αυτή έχει υποστεί την ίδια περικοπή! Όμως, συνταξιούχος συμπολίτης μας αφουγκραζόμενος αυτή την πρωτοβουλία μας επέδειξε εκκαθαριστικό στις 30-6-10 που έπαιρνε σύνταξη 1.569 ευρώ και στις 19-12-19 αυτή περιορίσθηκε στα 1.117 ευρώ. Δηλαδή, είχε μία απώλεια 30% περίπου. Αυτή την απώλεια πώς θα την αποκτήσει ώστε του λοιπού να αισθάνεται ισόνομος, ισήγορος, ισοπολίτης με τους δικαστικούς και τους εθνοπατέρες; Για να μην αναφερθούμε σ’ όσους έχασαν την εργασία τους, σ’ αυτούς που αναγκάσθηκαν να εργάζονται παρτ τάιμ με 380 ευρώ το μήνα και αν εύρισκαν δουλειά ή και αν βρίσκουν ακόμη και σ’ όσους έχασαν την ζωή τους αυτοχειριαζόμενοι. Ας είναι περισσότερο φειδωλοί όσοι έχουν την δύναμη να κινούν τα γρανάζια για να επαναποκτήσουν όσα έχασαν την περίοδο της κρίσεως!