ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΙ ΝΥΞΕΙΣ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΤΣΟΛΑΜΠΡΟΣ on . Posted in Αιχμές & Νύξεις

Η διασπορά των προσφύγων…
Οι ασχολούμενοι και απασχολούμενοι με την φιλοξενία των λαθροπροσφύγων – λαθρομεταναστών προτιμούν τα ίδια και τα ίδια CAMP ή HOT SPOT, δηλαδή Βρασνά, Σέρρες, Γιαννιτσά, Κιλκίς, ενώ μένουν στο απυρόβλητο Κρήτη, Πελοπόννησος, Στερεά Ελλάδα και Νησιά του Ιονίου, Μένουν κι άλλοι χώροι που μπορούν να υποδεχθούν και να φιλοξενήσουν λαθροπρόσφυγες και λαθρομετανάστες, όπως τα ξηρονήσια του Αιγαίου. Και μην πει κάποιος ότι αυτές είναι σκέψεις ακροδεξιών, χουντικών, φασιστών, κλπ. φοβικών. Στο ερημονήσι Κίναρο, εκεί όπου έπεσε το ελικόπτερο υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ζει μία γυναίκα ολομόναχη εκτρέφοντας μερικές κατσίκες, χωρίς κανείς να την επισκέπτεται. Εκεί δεν θα μπορούσαν να εγκατασταθούν οι αφικνούμενοι απρόσκλητοι λαθρομετανάστες; Και βεβαίως, το κράτος να τους φροντίσει για την διαμονή και την σίτισή τους. Υπάρχουν πολλά νησιά που είχε σκεφθεί υπουργός του Σημίτη, ο Νιώτης σε συνεννόηση με το Γ.Ε.Ν. να τα αξιοποιήσει, αλλά ο Σημίταγας τον απέτρεψε. Εμπρός Κυριάκε, πεδίον δόξης λαμπρόν, πρόσφορο προς αξιοποίηση…

Ο Ελληνισμός ζει!
Παρά τις προσπάθειες που κάνουν οι εθνομηδενιστές, οι εθνοαποδομητές, να καταστήσουν τον Ελληνισμό μια σούπα, έναν χυλό, υπάρχουν οι Φοίνικες, που θα αναγεννηθούν από την τέφρα, την οποία θα προκαλέσουν οι αναφερθέντες παραπάνω. Στον Κρότωνα υπάρχει μια ποδοσφαιρική ομάδα συνώνυμη της πόλεως και όταν γίνεται ποδοσφαιρική συνάντηση αναβιώνει ο Ελληνισμός στο γήπεδο! Εκεί βλέπει ο ποδοσφαιρόφιλος συνθήματα αναπεπταμένα τεράστια, όπως: «Sαlutate la Magna Greci» (Υποκλιθείτε στη Μεγάλη Ελλάδα)! Ή «Noi Siamo la Magna Grecia» (Είμαστε η Μεγάλη Ελλάδα)! Και δεν παρατηρείται αυτό μόνον στον Κρότωνα αλλά και σ’ άλλες πόλεις της Κάτω Ιταλίας, όπως στη Νάπολη, όπου συναντάμε την ποδοσφαιρική ομάδα Partenopi (Παρθενόπη), Pitagorici (Πυθαγόρας), όπως και ελληνικά ονόματα στη Γαλλία (Μασσαλία, Νίκαια), αρχαίες ελληνικές αποικίες, για τις οποίες οι κάτοικοι είναι υπερήφανοι!

Ένοχη η Αστυνομία!
Σε συζήτηση που έγινε στην αλβανική τηλεόραση, έγινε νύξη, ότι για την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα δεν ζήτησε στοιχεία η Ελληνική Αστυνομία! Αν και έχει περάσει πάνω από ένας μήνας από την συζήτηση αυτή, καμία απάντηση δεν δόθηκε από μέρους της Ελληνικής Αστυνομίας και αυτό θα εκληφθεί από μέρους των Αλβανών, ότι πράγματι έτσι έχουν τα πράγματα. Άλλωστε, την κωλυσιεργία της Εισαγγελίας των Τιράνων να εκδώσουν το πόρισμα της δολοφονίας θα την αποδώσουν σ’ αυτήν την αιτία. Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, με την αδιαφορία από μέρους των Ελληνικών Αρχών σ’ αυτό θα το αποδώσουν, ότι είμαστε και... ένοχοι για την δολοφονία! Ξεχνούμε τη λαϊκή ρήση, ότι το γοργόν και χάρη έχει!..

Μπάρμπεκιου και παϊδάκια!
Δεν μας ξάφνιασε ο βουλευτής σ. Γιαννούλης με το μπάρμπεκιου και το αλκοόλ που καταναλίσκουν οι Μακεδόνες στα Διαβατά, ενέργεια που τη χαρακτήρισε κτηνωδία και σαδισμό. Την ίδια ώρα Μουσουλμάνοι – Ισλαμιστές περιφερόνταν στου Ψυρρή, οσμίζονταν τας οσμάς από τις μπριζόλες (χοιρινές), παϊδάκια (χοιρινά), σουβλάκια (χοιρινά) τα οποία ψήνονταν για να καταναλωθούν από την ομάδα βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που είχε καλεσμένους ο τέως Πρωθυπουργός Αλεξάκης και φαντάζομαι ότι δεν είχαν παραγγείλει όσπρια (φασόλια, κυάμους, φακές, εραβύνθους όλα σαρακοστιανά). Αυτές τις οσμές δεν τις οσμίσθηκε ο σ. Γιαννούλης; Ή πέφτει κομμάτι μακριά το Ψυρρή; Και η Ντόρα πολύ ψηλά έχει πάρει τον αμανέ και με τις Μαζορέτες που σουλατσάριζαν στην παρέλαση και με το μπάρμπεκιου ρίχνοντας στα αυτιά σε βουλευτές της Ν.Δ. που έκριναν και επέκριναν τη λοιδορία του σ. Γιαννούλη.