ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΙ ΝΥΞΕΙΣ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΤΣΟΛΑΜΠΡΟΣ on . Posted in Αιχμές & Νύξεις

Μόνον των Συριζαίων!..

Να που διαπιστώναμε, ότι ο Λαοπρόβλητος, πλην ανώριμος πρωθυπουργός, κατά τη διαβεβαίωση του σ. Βερναρδάκη, είναι όχι όλων των Ελλήνων, αλλά των Συριζαίων, διότι δεν εξηγείται αλλιώς να απαντά στην επιστολήν της μάνας του Ζακ Κωστόπουλου και να μην απευθύνει έστω τα συλλυπητήριά του προς την οικογένεια του αγρίως δολοφονηθέντος από τα πυρά της RENEA (επίλεκτου ομάδος της αλβανικής αστυνομίας) Κ. Κατσίφα! Είναι λυπηρόν να διαπιστώνουμε, ότι ο λαοπρόβλητος εμφορείται από τον SUI GENERIS SYRIZA I SMUS RATSISMUS, έναν ρατσισμό που οδηγεί σε ατραπούς διχασμού και ανώμαλων καταστάσεων, έναν ρατσισμό που επωάζει το ωόν του όφεος, και να μην διαμαρτύρονται, ότι οι ακροδεξιές τάσεις πολλαπλασιάζονται τόσο στην χώρα μας όσο και στην Ευρώπη γενικότερα. Ας το έχει αυτό απ’ όψιν του ο πρωθυπουργός και οι περί αυτόν ας μην τον ωθούν στα άκρα. Ο Πρωθυπουργός πρέπει να είναι όλων των Ελλήνων!

Απληροφόρητος…

Σε δηλώσεις του ο κ. Νίκος Παππάς, υπουργός Ψ.Η.Π.Τ.Ε., τόνισε, ότι ο μόνος τρόπος διακοπής της ζωής της παρούσης κυβερνήσεως είναι η πρόταση δυσπιστίας να γίνει αποδεκτή. Βρε τον κ. Νικολάκη, που ηγείται και της προσπάθειας να καταστούμε διαστημική χώρα, με εκτοξεύσεις δορυφόρων από το Σούριναμ (Γαλλική Γουινέα)! Βρε τον Νικολάκη, δεν γνωρίζει αν η Αξιωματική Αντιπολίτευση αποσύρει τους βουλευτές της 74 τον αριθμό και παραιτηθούν και οι επιλαχόντες η Βουλή δεν μπορεί τότε να λειτουργήσει και προκηρύσσονται εκλογές; Αυτό δεν του το έχει κάποιος σφυρίξει στο αυτί; Και παριστάνει τον ξερόλα ο Νικολάκης!..

Γιορτή και για τα ζώα!.

Αφού τιμήσαμε αγίους, ήρωες, ευεργέτες, δάση που τα καίμε, βουνά που τα ρυπαίνουμε, θάλασσες που τις μολύνουμε μας έμειναν τα κατοικίδια ζώα, να μην τα τιμήσουμε; Βεβαίως και να τα τιμήσουμε. Θυμάμαι ένα ποίημα που υπήρχε στα σχολικά βιβλία του δημοτικού, ύμνος για τα κατοικίδια, αλλά δυστυχώς, όπως πληροφορούμαι δεν συμπεριλαμβάνεται πλέον. Ιδού μερικοί στίχοι:
Ποτέ δεν θα πειράξω τα ζώα τα καημένα, / Μη τάχα σαν κι εμένα κι εκείνα δεν πονούν!.. Ή το άλλο επίσης διδακτικό:
Γάβου, γάβου στην αυλή, / κάθε νύχτα το σκυλί δώσ’ του κι γαυγίζει. / Αψηλά τα αφεντικά/ κοιμήθηκαν γλυκά… ποιος δεν το γνωρίζει; Και ο φύλακας ο σκύλος τα προστατεύει! Όμως, καλή η συμπάθεια και ο σεβασμός προς τα ζώα, αλλά αυτοί που έχουν κατοικίδια και τα βγάζουν για να κάνουν κι αυτά τη σωματική τους ανάγκη, ας τα συμμαζεύουν, διότι και αηδιαστικά είναι τα περιττώματα των σκύλων στους δρόμους και επικίνδυνα, αφού τα πατούμε και μεταφέρουμε τις ακαθαρσίες τους εντός των σπιτιών μας!

Οι καθορισμένοι νόμοι…

Αφουγκράσθηκα από την τηλετύφλα, ότι ο κόσμος δεν είναι δημιούργημα του Θεού όπως διαδίδουν οι διάφορες θρησκείες, αλλά των καθορισμένων νόμων της φύσεως. Αυτό πιστεύει ο μεγάλος επιστήμων ΧΟΚΙΝΓΚ! Και εγώ ο τάλας, για να μην πω ο φουκαράς, όπως θα με αποκαλούσεν ο Ψεκασμενοκαμμένος, πάω να τα βάλω με τον μεγάλο αυτόν επιστήμονα. Όταν λέμε καθορισμένοι νόμοι, έχουν καθορισθεί από κάποιον. Όπως π.χ. ο νόμος Παρασκευόπουλου που άφησε ελεύθερους κάθε καρυδιάς καρύδι και δεν τολμάμε να κυκλοφορήσουμε μόλις αρχίσει και σκοτεινιάζει. Κάποιος λοιπόν καθόρισε αυτούς του νόμους, ώστε να δημιουργηθεί ο κόσμος, που σημαίνει στόλισμα και όχι άρτσι μπούρτσι κι ο λουλάς! Αυτή η ομορφιά της φύσεως δεν γίνεται χωρίς κάποιος να καθορίσει τους νόμους. Χιλιάδες χρόνια έχουν περάσει και δεν είδαμε κάποια σύγκρουση στο στερέωμα, ενώ με τους ανθρωπίνους νόμους σωρεία έχουμε συγκρούσεων οχημάτων και δυστυχώς και με ανθρώπινα θύματα. Σκέψου αν δεν υπήρχαν και αυτοί οι σχετικώς καθορισμένοι νόμοι!..