ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΙ ΝΥΞΕΙΣ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΤΣΟΛΑΜΠΡΟΣ on . Posted in Αιχμές & Νύξεις

Πολιτική επιστολογραφία...  

Είχαμε συνηθίσει να πληροφορούμαστε, ότι οι πολιτικοί μας, όπως πρωθυπουργός, υπουργοί και αναπληρωτές, υφυπουργοί, γεν. γραμματείς και ειδ. γραμματείς αλλά και οι υπηρεσίες μεταξύ τους αλληλογραφούν με έγγραφα, χαρτιά τα αποκαλούν την σήμερον ημέραν...
Όμως, πληροφορούμαστε από τον Τύπο τον τε έντυπον και τον ηλεκτρονικόν, ότι καταργήθηκε αυτός ο τύπος των εγγράφων και πλέον ενημερώνονται και πληροφορούνται μεταξύ τους με επιστολές!..
Ωστόσο, το έγγραφο είχε την εγκυρότητά του, αφού έπρεπε οπωσδήποτε να πρωτοκολληθεί, που αποτελεί και τη μνήμη της υπηρεσίας, να κοινοποιηθεί όπου έπρεπε και να διεκπεραιωθεί.
Από την εφαρμογή της υπηρεσιακής επικοινωνίας, όπως διαβάζουμε:
α’ Ο γ.γ. Μανώλης Αγγέλακας με επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Κώστα Ασκούνη...
β’ Ο γ. της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Παν. Ρήγας με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγ. Μεϊμαράκη... κ.λπ.
Ο τύπος αυτός της επικοινωνίας διαφέρει πολύ από αυτόν των εγγράφων, γι’ αυτό και το ελληνικό δαιμόνιο κυκλοφόρησε «Οδηγός Επιστολογραφίας των πολιτικών», που κατά τις πληροφορίες της στήλης είναι περιζήτητος και οι πρώτες παραγγελίες των βιβλιοπωλών έχουν εξαντληθεί. Υπομονή, λοιπόν, για όσους δεν τον προμηθεύτηκαν, όπου νάναι θα αφιχθούν νέες ποσότητες για χρήση από αυτούς που τον στερούνται...

Η καταστροφή της πατρίδας...    

«Καραφλιάζει» ο τηλεθεατής αφουγκραζόμενος τους τηλεπαραθυρόφιλους, όπως όσοι αφουγκράσθηκαν τον σ. Καρύδη, λέγοντας «άρες μάρες σαχλαμάρες»! Διαβάστε, λοιπόν, την μπαρούφα:
- Είμαι τόσο χρόνων, όσο και η μεταπολίτευση, όσο χρειάσθηκε για να καταστραφεί η πατρίδα μας!.. Εδώ οικτείρομε τον σ. Καρύδη!
Δηλαδή σ. Καρύδη, η Χούντα είχε ανορθώσει και αποκαταστήσει την ομαλότητα, την σταθερότητα, την οικονομική ανόρθωση, την ανάπτυξη της Παιδείας, την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων και είχε δώσει φωνή στην πατρίδα μας, όπως έλεγε και ο «κινέζος», ο σ. Σημίτης;
Τότε, γιατί αντέδρασε ο Ελληνικός Λαός με τις αντιστασιακές οργανώσεις για την ανατροπή της Χούντας, αφού όλα πήγαιναν τόσο καλά; Άλλωστε, γιατί να το κρύψωμεν, 99,99% ψήφισαν στο δημοψήφισμα της 29ης Ιουλίου 1973 μ.Χ. που είχε προκηρύξει ο δικτάτορας Γ. Παπαδόπουλος, και αυτοί οι υπέρμαχοι του δημοψηφίσματος Παπαδοπούλου στις 20 Ιουλίου 1974 μ.Χ. ανακηρύχτηκαν αντιστασιακοί. Άρα αυτοί ευθύνονται και για την καταστροφή της πατρίδος μας, πάντα κατά τον σ. Καρύδη του ολισθαίνοντος ΠΑΣΟΚ!..

Οι εν υπνώσει ακόλουθοι!   

Εκείνος ο ανεκδιήγητος πρόεδρος της Ουκρανίας και επαναστάτης της Πορτοκαλί Επαναστάσεως κ. Γιούσενκο, σε ιστορικό του πόνημα τονίζει ότι ο Ηρακλής γεννήθηκε στο Παντικόρεου/Κερτς της Ουκρανίας και δεν περιορίζεται μόνο σ’ αυτήν την ασέλγεια προς την Ελληνική Ιστορία - Μυθολογία, αλλά προχωρά και λίγο παραπέρα γράφοντας, ότι οι θεοί του 12θέου Απόλλων και Άρτεμις γεννήθηκαν στο Πριτσερνόμοριουιε της Ουκρανίας και ότι η ουκρανική γλώσσα είναι δώρο της θεάς Αφροδίτης!.. Ακόμη, ο «εμβριθής» αυτής «ιστοριδίφης» τονίζει ότι ο άνθρωπος CR - MAGNON έζησε στην Ουκρανία 50.000 χρόνια π.Χ.!
Όλες αυτές τις διαστρεβλώσεις της Ιστορίας και όχι μόνον τις μετέδωσε και η ρωσική TV «Russia I», τις αρυσθήκαμε από το www.olympia.gr και γεννάται το ερώτημα:
Οι μορφωτικοί ακόλουθοι που πλαισιώνουν τις πρεσβείες μας ανά την υφήλιο, με τι ασχολούνται και δεν αποκαθιστούν την αλήθεια; Ή ισχύει ακόμη η περιγραφή του άλλοτε πρεσβευτού μας στη Μόσχα Αγγέλου Βλάχου: - Οι διπλωμάτες μας ασχολούνται με το τι πούρα καπνίζουν, τι ουίσκυ πίνουν και τι αρώματα χρησιμοποιούν, όπως και κατά τις παρελάσεις φωτογραφίζουν τα καινούργια οπλικά συστήματα με τις φωτογραφικές τους μηχανές, θορυβούντες με τα κλικ, κλικ, κλικ!