ΤΟΛΜΗΡΑ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ on . Posted in Τολμηρά

ΜΑΥΡΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ!
Μαύρο στους Μαυρογιαλούρους αποφάσισε τελικά το ΣτΕ ακυρώνοντας τις έξυπνες λύσεις του «μόδιστρου» Υπουργού Νίκου Παππά που έκοβε κι έραβε νόμους στα μέτρα τα δικά του, του Αλέξη και στα κολάν της Γεροβασίλη! Ένα μαύρο νααα με το συμπάθειο, που έκανε την Όλγα να μοιρολογάει on camera και οι λυγμοί ακούστηκαν σ’ όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό!

ΠΑΓΑΙΝΕΤΕ!
Άντε, παγαίνετε από δω, είπαν στο Τσιπρέικο οι 14 δικαστές, ενώ οι 11 ήταν πιο μαλακοί και είπαν να μη τα πονέσουν τα παιδιά διότι είναι κι ευαίσθητα. Με το Σύνταγμα δεν παίζουμε, είπαν οι περισσότεροι και τα Συριζαϊκά σκυλιά του γνωστού καραβανιού το’ριξαν στο ουρλιαχτο.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...
Να δούμε τώρα τι θα φάνε 15.000 παιδιά, πώς θα γιατρευτούν οι ασθενείς χωρίς γιατρούς και νοσοκόμες και κάτι άλλα τέτοια έλεγε μέσα στα αναφιλιτά της η Όλγα που της δόθηκε ο άχαρος ρόλος να βγάλει γλώσσα απέναντι στις αποφάσεις του ανώτατου δικαστηρίου, που, αν δεν το κατάλαβαν, είναι ο θεματοφύλακας της τήρησης του Συντάγματος.

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!
Με τα ίδια τους τα χέρια έβγαλαν τα μάτια τους οι κυβερνώντες και τώρα ψάχνουν ρίζα να κρατηθούν στην κατεβασιά που κάνει ο Άραχθος, ο οποίος στο διάβα του παρασέρνει και γιοφύρια όπως εκείνο της Πλάκας και που δεν απέχουν οι ίδιοι από την πλάκα που καθημερινά παθαίνουν.

ΟΛΓΑΡΛΟΥΜΠΕΣ!..
Το ΣτΕ είναι εκείνο που έκρινε θετικά τα μνημόνια, το κόψιμο των συντάξεων, το PSI κι όλα τ’ άλλα δεινά, είπε χθες η Γεροβασίλη, αυτό της είπαν να πει και της διέφυγε πως η ίδια και η υπόλοιπη Αλεξοπαρέα πριν από δύο χρόνια περίπου εξελέγησαν για να σκοτώσουν τα μνημόνια από τους Γερμανοτσολιάδες, να δολοφονήσουν το κόψιμο των συντάξεων και να εξοντώσουν την ανεργία.

ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ...
Όπως έστρωσαν έτσι θα κοιμηθούν τώρα τα παιδιά της αριστεράς με δόση ακροδεξιάς. Όλα τ’ άλλα που λένε είναι για να διασώσουν ό,τι απόμεινε από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ του 2015, κάτι το οποίο ο λαός το γράφει στην βουβωνική του χώρα, όπως ακριβώς εκεί έγραψαν οι δικαστές του ΣτΕ αυτές τις π...ριές που έλεγε ο Πρωθυπουργός όταν προέβλεπε απόφαση σύμφωνα με τις θελήσεις του ιδίου και των λοιπών παιδιών της παιδικής χαράς του.

ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ...
Νέας Δημοκρατίας το ανάγνωσμα! Γινόμαστε μάρτυρες μιας περίεργης αντίδρασης της ηγεσίας της Ν.Δ. μέσω Κουμουτσάκου σε όσα είπαν και μετά ξείπαν δύο βουλευτές της και κυρίως επειδή τα «φόρεσαν» στην αριστερά του Τσίπρα, ο οποίος προσβλήθηκε σφόδρα και έβαλε τα «σκυλιά» του να γαυγίζουν και να ουρλιάζουν.

ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ!
Στα κράτη που έζησαν τον κομμουνισμό στο πετσί τους έχει απαγορευτεί διά νόμου η «κυκλοφορία» κομμουνιστών και μάλιστα αυτοί τιμωρούνται με φυλάκιση, τόλμησε να εκστομίσει ο Άδωνις Γεωργιάδης κι αυτό το πήραν τα «σκυλιά» που λέγαμε παραπάνω, το έκαναν κομμουνιστική σημαία αντίστασης και άρχισαν να πυροβολούν και να πυρπολούν την «οδό Πειραιώς», η οποία αποδείχτηκε λυπόψυχη και έβαλε φερμουάρ στο στόμα του Αδώνιδος.

ΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ...
Απαγορεύονται διά ροπάλου τέτοιου είδους δηλώσεις δεξιάς απόκλισης, βγήκε και βροντοφώναξε ο Κουμουτσάκος που θεωρείται ως πολύ ανεκτικός σε πάσης φύσεως επιθέσεις των «εχθρικών» ταγμάτων. Επί μισή ώρα τον έδερναν στην Πλατεία Συντάγματος και δεν έβγαλε άχνα εναντίον εκείνων που τον «περιποιήθηκαν». Βγάζει λοιπόν όλες τις δημοκρατικές αριστερές (;) ευαισθησίες του απέναντι στον Άδωνι γιατί δεν μπορεί ν’ ακούει τα καραβάνια να ουρλιάζουν.

ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥΣ!
Δεν γίνομαι εγώ συνήγορος του Αδώνιδος διότι δεν έχει την ανάγκη μου και τα καταφέρνει ο ίδιος να ξεμπλέκει. Ούτε είμαι οπαδός των θέσεων και απόψεών του, ούτε των παλαιότερων ούτε των τωρινών. Αλλά δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση να περιορίζεται η ιστορική άποψη κανενός όταν είναι γνωστό τι συνέβη στις χώρες που επεκράτησε ο Λενινισμός και ο Σταλινισμός που είναι τα πρότυπα των αριστερών στη χώρα μας.

ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ...
Εάν ο κάθε Κουμουτσάκος έχει αριστερές μνήμες από τη νιότη του ας τις κρατήσει για τον εαυτό του. Για να κρατηθεί όρθια και ελεύθερη η Ελλάδα από τα σκληρότερα ανελεύθερα καθεστώτα όπως ήταν ο κομμουνισμός χύθηκαν ποτάμια αίματος Ελλήνων και γι’ αυτό μόνο αχάριστοι νεοέλληνες είναι επιλήσμονες!

Η ΣΤΡΟΦΗ...
Κάνουμε στροφή στο κέντρο, είναι η άποψη η επικρατούσα στα επιτελεία της Πειραιώς. Αυτό είναι καλό, σωστό και χρήσιμο. Γιατί όμως αυτό θα πρέπει ν’ αποβεί εις βάρος της αλήθειας, της λογικής και της μνήμης, κάτι που δεν είναι στις προδιαγραφές της φιλελεύθερης παράταξης από την ίδρυσή της;

Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ...
Μετά την επιστροφή του Κ. Καραμανλή από την εθελοντική εξορία, μία από τις πιο σπουδαίες πράξεις που έκανε ήταν να νομιμοποιήσει την παρουσία του ΚΚΕ στα πολιτικά πράγματα της χώρας. Στη συνέχεια ο Κ. Μητσοτάκης έκανε πράξη την συμφιλίωση με την συνεργασία στην οικουμενική κυβέρνηση. Επομένως, ποια αριστερά είναι αυτή που φοβάται και προσβάλλεται από αυτό που διετύπωσε ο Άδωνις κι έχει να κάνει με καταγραφή της πραγματικότητας σε κάποιες χώρες του πρώην υπαρκτού σοσιαλισμού, τον οποίο έζησαν στο πετσί τους οι αναχωρητές κομμουνιστές μετά τον Αύγουστο του 1949 που είναι γνωστό τι έγινε στα βουνά της Ηπείρου και της Δ. Μακεδονίας;

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ...
Βέβαια, κανείς αριστερός δεν ενοχλήθηκε από την δεξιά κορώνα του Άδωνι αλλά επειδή τους το θύμισε αυτή τη στιγμή που οι ίδιοι οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εξευτελίσει κάθε αριστερή ιδέα και έχουν παραδοθεί άνευ όρων στον κόσμο του καπιταλισμού. Αυτοί που ούρλιαξαν σαν τα σκυλιά των καραβανιών το σύνθημα «φονιάδες των λαών αμερικάνοι» τώρα ουρλιάζουν γονυπετύς «μέσα οι αμερικάνοι, οι Γερμανοί, οι Γάλλοι, Άγγλοι, Πακιστανοί, Ιρακινοί και όλες οι άλλες φυλές του κόσμου».

ΑΝΤ’ ΑΥΤΗΣ...
Αδύναμη η Ν.Δ. να αντισταθεί σ’ αυτή την λαίλαπα της αριστεράς κι ενώ επιβραβεύεται η δική της ιδεολογική και φιλοσοφική επιλογή που έχει να κάνει με την ελεύθερη διακίνηση ιδεών, απόψεων και αγαθών, έρχεται να απολογηθεί σ’ αυτό τον ψευτοαριστερό συρφετό που ισοπεδώνει τη χώρα. Πέφτει στην παγίδα των πρώην καταληψιών σχολείων, πεζοδρομίων και όλων εκείνων που παρέδωσαν την Αθήνα στις φλόγες το 2008 ακολουθώντας τα χνάρια εκείνων που την έκαιγαν το 1944 στα Δεκεμβριανά.

ΤΑ ΠΑΝΩ - ΚΑΤΩ!
Έρχεται ο Ομπάμα να μας στηρίξει, ήταν το πρωτοσέλιδο του καθοδηγητικού οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ προχθές! Ποιος θα το έλεγε ή θα διανοούνταν πριν από δύο χρόνια κάτι τέτοιο. Κι όμως αυτό πέρασε σαν επιτυχία της πολιτικής Τσίπρα, με τη Ν.Δ. να έχει μείνει από ιδέες εκτελώντας κι αυτή την ιδέα του εθνάρχη και ιδρυτή της που είχε σαν θέση το «ανήκομεν εις την Δύσιν».

ΟΙ...ΣΩΓΑΜΠΡΟΙ!
Δεν ήταν μόνο ο Κουμουτσάκος που κατ’ εντολήν άνωθεν ενδεχομένως και του Θεοδωρακόπουλου, καθοδηγητή στην Πειραιώς, που μάλωσαν τους δύο βουλευτές αλλά και κάποιοι άλλοι «σώγαμπροι» της Ν.Δ. οι οποίοι όλως περιέργως έχουν μια αναφυλαξία στη δεξιά, που όπως και να το κάνουμε είναι ο κορμός αυτής της παράταξης και φυσικά δεν έχει να κάνει με την ακροδεξιά που λειτουργεί νόμιμα και δεν ενοχλείται καθόλου ο ΣΥΡΙΖΑ όπως είχε πει και ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Βούτσης.

Η ΚΡΙΤΙΚΗ...
Λυπάμαι ειλικρινά που αναγκάζομαι να ασκήσω τέτοια κριτική στη Ν.Δ. που είπαμε ότι είναι εν αναμονή Κυβέρνηση, αλλά όχι όμως να... ξεβρακωθεί σε κάθε τυχοδιώκτη που όταν βλέπει φως ορμάει και πιάνει στασίδι για να κυβερνήσει...

ΟΧΙ «ΓΑΡΓΑΡΕΣ»!
Δεν θα δώσω εντολές ούτε στον Κυριάκο, ούτε στους περί αυτόν. Αλλά δεν θα κάνω και «γαργάρα» διάφορες αηδίες που πέφτουν στην αντίληψή μου κι έχουν να κάνουν με την καλύτερη προετοιμασία του εδάφους που θα κληθούν να καλλιεργήσουν όταν με την στήριξη του λαού αναλάβουν την εξουσία.

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ!
Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ό,τι είχαν να προσφέρουν το προσέφεραν βυθίζοντας την χώρα στο σκοτάδι. Ο λαός θέλει αποκούμπι κι έχοντας πολλές επιφυλάξεις το βλέπει στην αξιωματική αντιπολίτευση της οποίας αυτή τη στιγμή ηγείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δεν πιστεύω ότι θα αναλάβει ως εκδικητής και ως εξολοθρευτής της αριστεράς. Θα έλθει να καταργήσει τα προγράμματα και τις αμπελοφιλοσοφίες αυτών των τετυμπόιδων που με αριστερά συνθήματα εφαρμόζουν ακροδεξιά πολιτική στερώντας το δικαίωμα των Ελλήνων ακόμη και στην ανάσα.

ΣΑΝ... ΔΑΡΜΕΝΗ!
Αν την είχαν δείρει και γενικά αν την είχαν κακοποιήσει βάναυσα πολύ καλύτερα θα στέκονταν μπροστά στις κάμερες η Γεροβασίλη την ώρα που ζωσμένη με άσφαιρα φυσσεκλίκια βομβάρδιζε το ΣτΕ που είχε το θράσος να βγάλει τέτοια απόφαση με την οποία αμφισβητείται η αυτού μεγαλειότης ο Ν. Παππάς! Κι αυτό το άκαρδο και άπονο ΣτΕ δεν λυπήθηκε τους Παππάδες, τους Καρανικαίους και τις Αυγηανές που πέταξαν την πολιτική στην κλειδαρότρυπα ενός δικαστή για να εκβιάσουν απόφαση που θα αξιοποιούσε όλους τους άθεους του συστήματος.

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΙΔΙΑ...
Τα 15.000 παιδιά που θα μείνουν χωρίς Παιδικούς θυμήθηκε η Όλγα από την Άρτα και ντράπηκε να πει ότι υπάρχουν τα «δικά μας» παιδιά που δεν θα μπορούν να πληρωθούν για να παριστάνουν τους μουσικούς επιμελητές στα λεωφορεία της Αθήνας, τα οποία δεν έχουν ανταλλακτικά για να κυκλοφορούν στους Αθηναϊκούς δρόμους με ασφάλεια. Μη ξεχάσουν και τους τρεις χιλιάδες στην ΕΡΤ που προχθές βράδυ έριξαν το σκουσμό και τα αναθέματα της ζωής τους ένεκεν μαύρου στο μαύρο που είχαν αποφασίσει για τα υπόλοιπα κανάλια της χώρας. Έπρεπε να πάρουν σήμα από το Μαξίμου οι ΕΡΤζήδες για να μάθουν την απόφαση του ΣτΕ και ν’ αποκαλύψουν την είδηση, διότι είχαν και απλωμένο τραχανά οι ΑΥΓΗΤΕΣ με τον Ταγματάρχη τους!

ΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ...
Τα απόνερα της πολιτικής Τσίπρα - Παππά - Θεανούς - Φλαμπουράρη - Τασίας έβαλαν να σκουπίσει προχθές βράδυ η Όλγα Γεροβασίλη κι εκείνη κόντεψε να μείνει... σέκος από την λάτζα! «Βγες εσύ και κάλυψέ μας γιατί εμείς δεν αδειάζουμε», της είπαν και δεν βρέθηκε ένας άντρας να βγει να δικαιολογήσει, ήθελα να’ξερα τι! Σε κατάσταση αμόκ η Όλγα σαν να είχε βγει από λάκκο φιδιών ανάθεμα αν καταλάβαινε τι έλεγε, σε ποιους τα έλεγε και ποιους πολεμούσε! Οι άντρες του εγχειρήματος «νόμος Παππά» κρύφτηκαν στο κολάν της Όλγας, η οποία έκανε περισσότερο δημόσιο χαρακίρι παρά ενημέρωση του λαού . Για τις ανάγκες κάλυψης των πονηρών του Μαξίμου θυσιάστηκε! Άτιμοι δικαστές, φυλαχτείτε, το καλό που σας θέλω! Άμα σας βρει η Όλγα με τον Πολάκη την έχετε βαμμένη! Ακούς εκεί! Κάνατε πραξικόπημα και στεναχωρήσατε τα παιδιά τ’ ατίθασα!

ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ...
Έρχεται στις 15 Νοεμβρίου ο Αμερικάνος Πρόεδρος Ομπάμα και η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να φορέσει την «προβιά» του καπιταλισμού. Μόλις φύγει στις 16 του μηνός το βράδυ θα φορέσουν τις μάσκες των αριστερών, κομμουνιστών, μαρξιστών, Λενινιστών, Μαοϊκών και μπαχαλάκηδων για να γιορτάσουν την επέτειο του Πολυτεχνείου. Μάλιστα, είναι καιρός να τραβήξουν όλοι μαζί και μια πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία κι όλοι μαζί να ουριάξουν «φονιάδες των λαών Αμερικάνοι».

Kαι για την αντιγραφή: Γιώργος Γιαννάκης / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.