ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ-ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΑΣ on . Posted in Προσκήνιο-Παρασκήνιο

Η… ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΠΟΡΕΙΑ!
Τόσο είναι το… «μένος» εναντίον του κ. Μητσοτάκη των Συριζαίων εν χορώ, πρωτοχορεύοντος του κ. Τσίπρα, ώστε πλέον αναφανδόν λένε και γράφουν ψέματα και… ό,τι ήθελε προκύψει!
Αφήνοντας στην άκρη τον γνωστό Πολάκη, ο οποίος παρά τον εμβολιασμό του (on camera), συνεχίζει τα αντιεμβολιαστικά του κηρύγματα, μία νέα βουλευτής (δεν μου αρέσει να γράφω και όλα τα ονόματα ξοδεύοντας… κόπο και μελάνι) δημοσίευσε θρασύτατα προπέρσινη (2019) φωτογραφία του Κ. Μητσοτάκη στο Μέτσοβο να τσουγκρίζει το ποτήρι του με κάποιον και να την μεταφέρει πρόσφατα χωρίς καμία ντροπή και αίσθηση του αξιώματος, το οποίο της φόρτωσε στην… αδύναμη πλατούλα της ο «προοδευτικός» λαός! Ήθελε απλά να δείξει ότι ο κ. Μητσοτάκης… το γλεντάει όταν ο κορωνοϊός θερίζει!
Άλλος, για να δείξει την… ασέβεια του Κ. Μητσοτάκη προς τους ΑμεΑ δημοσιεύει μία φωτογραφία που τον δείχνει να… σπρώχνει τον ΑμεΑ (σύμφωνα με την προοπτική), προκειμένου να προηγηθεί στον χαιρετισμό της κας Προέδρου της Δημοκρατίας!
Άλλο και τούτο. Δεν έχουν επιχειρήματα και προσπαθούν να τα δημιουργήσουν εκ του μηδενός. Προσπαθούν να στηρίξουν τον πανικόβλητο αρχηγό τους, ο οποίος προκειμένου να παρουσιάσει τον… μακρινό «αυριανό» εαυτό του, ξεχνάει τον πολύ πρόσφατο «προηγούμενο», όπου γλεντούσε με τον κ. Π. Καμμένο την εξουσία και τα μνημόνιά της που κατέτρωγαν τις σάρκες ενός φοβισμένου λαού, που κάθε μέρα έχανε ό,τι με κόπους είχε δημιουργήσει στη ζωή του.
Ήταν βέβαια ολοφάνερο ότι από το 4% μέχρι το 34% είχε φτάσει με τους ΠΑΣΟΚους οι οποίοι με άνεση είχαν μετακομίσει στον ΣΥΡΙΖΑ οσφραινόμενοι «ψητό»!
Προσπάθησε τελευταία να πάρει και τα… υπόλοιπα με την γνωστή αλαζονεία του. Μετά τον θάνατο όμως της αείμνηστης Φ. Γεννηματά και τις εκλογές για την αρχηγία εκεί άρχισε μια αντίστροφη πορεία… μετρητή, η οποία τον τρομοκρατεί.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!..
 Παγκόσμιο δέος προκαλεί η νέα μετάλλαξη του… «κατηραμένου» προερχόμενη εξ Αφρικής και μάλιστα από εκεί που ο εμβολιασμός βρίσκεται στα χαμηλότερα επίπεδα. Είναι επομένως ορθό επιστημονικά, εφ’ όσον καταφέρει την εξάπλωσή του, να βρει κατάλληλο έδαφος στους ανεμβολίαστους που απέμειναν στις άλλες περιοχές. Όσο πιο εμβολιασμένοι είναι οι πληθυσμοί (κάτοικοι) των άλλων περιοχών, τόσο λιγότερο «έδαφος» θα βρίσκει η νέα μετάλλαξη. Αυτά λέει η επιστήμη και η πείρα που έχει αποκτηθεί από άλλες προηγηθείσες φονικές επιδημίες.
Τώρα, το πόσο και εάν βλάπτεται η αποτελεσματικότητα των ήδη υπαρχόντων εμβολίων προς τη νέα μετάλλαξη, αυτό είναι θέμα των επιστημόνων, οι οποίοι είναι πανέτοιμοι με το δάχτυλο στη σκανδάλη να πολεμήσουν το οποιοδήποτε… «τερτίπι» του εχθρού, τον οποίο γνωρίζουν πλέον από την… καλή στην κάθε του λεπτομέρεια, όπως απέδειξε η προ ημερών παρουσίαση στην T.V. του διακεκριμένου Έλληνα επιστήμονα κ. Μόσιαλου και τον οποίο η ελληνική κυβέρνηση έχει επιστρατεύσει για τις διεθνείς επαφές της επί του συγκεκριμένου θέματος, της πανδημίας δηλαδή.
Είναι παρήγορο που τον τελευταίο καιρό οι Έλληνες πολίτες, οι οποίοι για τον άλφα ή βήτα λόγο είχαν στήσει ευήκοα ώτα στους διάφορους τσαρλατάνους από τον φόβο των σπανίων μεν, υπαρκτών δε, παρενεργειών των εμβολίων, όπως συμβαίνει και με κάθε φάρμακο, τώρα πλέον με τον αδήρητο φόβο της νοσήσεως και του μαρτυρικού θανάτου προστρέχουν προς τα τόσο καλά οργανωμένα εμβολιαστικά κέντρα για τον εμβολιασμό τους.
Τα ψέματα πάντα έχουν κοντά ποδάρια και οι τσαρλατάνοι, μερικοί από τους οποίους έχουν ξεσαλώσει και έφτασαν ακόμα και να επιτεθούν και στην Ελληνική Δικαιοσύνη με ακατάληπτους αφορισμούς και απειλές, οι οποίες μας κάνουν όλους να απορούμε για το πώς κάτι τέτοιοι κυκλοφορούν ελεύθεροι και δεν είναι κλεισμένοι στα ψυχιατρεία, όπου είναι η θέση τους.
Όσο για τα εμβολιαστικά κέντρα θα πω ένα μόνο: Στο Βερολίνο χρειάστηκε κάποιος να περιμένει τέσσερις ολόκληρες ώρες μέσα στο κρύο για να εμβολιαστεί με την τρίτη δόση! Πληροφορία από… πρώτο χέρι.

Γι - Πας