ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ-ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΑΣ on . Posted in Προσκήνιο-Παρασκήνιο

ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ!..
Έτυχε να παρακολουθήσω στην τηλεόραση μία συζήτηση, όπου ήταν καλεσμένοι δύο «παθόντες βουλευτές, ο κ. Πλακιωτάκης και ο κ. Γρηγοράκος, οι οποίοι με αδρά και ανθρώπινα χρώματα έδωσαν την εικόνα της προσωπικής τους εμπειρίας από την αρρώστια και την «εντατική». Ήταν πράγματι συγκλονιστικό, ιδίως από το ότι ο κ. Γρηγοράκος τυχαίνει να είναι και γιατρός! Κι ενώ όλα βάδιζαν μια χαρά για να μάθει ο κόσμος από πρώτο χέρι, ότι η πανδημία, υπάρχει, ότι ο ιός υπάρχει και δεν είναι… «γρίπη», αλλά κάτι άλλο πρωτόγνωρο και δολοφονικό, έρχεται το… «χτύπημα» από τον κ. Γρηγοράκο, ο οποίος δεν άντεξε σ’ αυτά που συζητιόνται «προοδευτικά» στο κόμμα του, ώστε να μη τυχόν εκμεταλλευτεί η κυβέρνηση τα όποια επιτυχημένα μέτρα την ευνοούν. Αν είναι δυνατόν μέσα σε αυτόν τον ορυμαγδό να φανταστεί κάποιος κομματική εκμετάλλευση. Είπε ο κ. Γρηγοράκος για τα μέτρα υπέρ των εμβολιασμένων και εναντίον των αντιεμβολιαστών: Όλα καλά αλλά δεν θα πρέπει να διχάζουμε την κοινωνία!
Αλλά έχει αποδειχτεί ότι δεν είναι δυνατό να βάζεις στο ίδιο «τσουβάλι» τους λογικούς που βλέπουν και δέχονται τα συμβαίνοντα σε ολόκληρο τον κόσμο, από όπου βγαίνουν όλες οι τρανταχτές μελέτες από τους μαζικούς εμβολιασμούς με πρωτοφανή αριθμητικά δείγματα στα χέρια των επιστημόνων και τους παράλογους, οι οποίοι έμειναν στις θεωρίες των… «τσιπς», των σατανάδων και άλλων γραφικών πραγμάτων, τα οποία όμως καταλήγουν να παρασέρνουν και «λογικούς» που φοβούνται απλά επι παραδείγματι μία ένεση! Είναι ίδιος ο φόβος της ένεσης και ίδιος αυτός της νόσησης; Ας πάρουμε τα παραδείγματα της Πορτογαλίας, που πέθαιναν στο δρόμο χωρίς καν διασωλήνωση, της Ιταλίας μ’ εκείνο το ανεπανάληπτο Μπέργκαμο και της Ισπανίας, που επιτέλους οι πολίτες δέχτηκαν τον μαζικό εμβολιασμό και τώρα απολαμβάνουν τα αγαθά του. Και επιτέλους οι γιατροί στην Ελλάδα ας πάψουν να χαϊδεύουν τους αντιεμβολιαστές προκαλώντας τα δράματα των θανάτων νέων ανθρώπων και εγκύων που δεν προφταίνουν να χαρούν τα μωρά τους! Η πανδημία δεν σηκώνει χάδια.

ΑΛΛΑ… ΛΟΓΙΑ!..
Η επιτροπή… «κοινής αποδοχής» σημαίνει: Το κάθε κοινοβουλευτικό κόμμα να πρέπει να προτείνει τον «δικό του» εκπρόσωπο ώστε να σχηματιστεί η «συναινετική» επιτροπή κ. Τσίπρα, ώστε τα λαμβανόμενα μέτρα θα είναι «κοινής αποδοχής»! Είμαστε καλά; Δηλαδή στην λειτουργούσα από την αρχή της πανδημίας επιτροπή, οι επιστήμονες δρουν ζητώντας «οδηγίες» από τους αρχηγούς των κομμάτων «τους» και επειδή κατά τεκμήριον, σύμφωνα με την άποψη του κ. Τσίπρα και άλλων, είναι στην πλειοψηφία τους… νεοδημοκράτες και ως εκ τούτου δεν δρουν συναινετικά; Και ομιλούμε για επιστήμονες οι οποίοι έχουν μπροστά τους μια πρωτόγνωρη πανδημία! Και αυτοί οι επιστήμονες όλοι τους με πολλές επιστημονικές περγαμηνές, θα καταθέσουν αυτές τις επιστημονικές περγαμηνές στα γνωστά σε όλους μας… πολιτικά γραφεία για να σκυλευτούν από άσχετα άτομα! Είμαστε καλά; Που ακούστηκε αυτό; Σε ποιο κράτος του κόσμου συμβαίνει κάτι τέτοιο; Αντί ο κ. Τσίπρας και οι υπόλοιποι να συμμαζέψουν τους δικούς τους άσχετους, που τάσσονται με το μέρος των οποιωνδήποτε αντιεμβολιαστών, από τους ακροδεξιούς τους… περίεργους οπαδούς του Σώρα, τους «αντίχριστους» θρησκόληπτους μέχρις εκείνους που ονειρεύονται δημιουργίες κομμάτων μέσα σε αυτήν την αχλύ, κάθονται και ομιλούν για οφθαλμοφανείς αντιεπιστημονικές συναινέσεις; Νομίζω ότι θα πρέπει να ντρέπονται, όταν μάλιστα οι ίδιοι έμπρακτα ασπάστηκαν και οφθαλμοφανώς ωφελήθηκαν από τον εμβολιασμό!
Η αντιεμβολιαστική καμπάνια είναι μία και ενιαία, η οποία δεν έχει απολύτως καμιά σύνδεση με τους οποιουσδήποτε κομματικούς αρμούς. Η επιτροπή των επιστημόνων, την οποία από την αρχή της πανδημίας συγκρότησε η κυβέρνηση δρα με καθαρά επιστημονικά κριτήρια τα οποία βγαίνουν από την συνεχή μελέτη των διεθνών δεδομένων και με βάση αυτά τα δεδομένα όλοι οι συγκροτημένοι επιστήμονες συντάσσονται. Ας προσέξουν οι… «τυφλοί» τι συμβαίνει σε ολόκληρο τον κόσμο.

Γι - Πας