ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ-ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΑΣ on . Posted in Προσκήνιο-Παρασκήνιο

ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝ… ΑΜΑΡΤΙΑΙΣ!
 Τι είναι αυτά που μας λέτε τώρα; Σοβαρά πιστεύετε ότι ο κόσμος δεν θέλει την ευταξία στα Πανεπιστήμια; Είναι δυνατό κάποιος Γιαννιώτης δημοσιογράφος («Προοδευτικός» βέβαια) να λέει ότι το πολύ η «Ελληνική λύση» να ψηφίσει το νομοσχέδιο της Κεραμέως; Δεν παρακολουθεί ότι στις δημοσκοπήσεις, χωρίς φυσικά να απαρνούνται τις κομματικές τους τοποθετήσεις, σημαντικό ποσοστό ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ συμφωνούν με αυτό;
Συμφωνούν με την λογική, συμφωνούν με την τάξη, συμφωνούν με την ευπρέπεια και προ παντός συμφωνούν ότι άνθρωποι ξένοι προς τα Πανεπιστήμια δεν έχουν καμιά θέση μέσα σε αυτά! Η Κυβέρνηση νομοθετεί με την δική της πλειοψηφία.
Μπορεί οι Πρυτάνεις, αμήχανοι και φοβισμένοι με όσα συμβαίνουν να μη θέλουν να πάρουν σαφή θέση, βολεμένοι στις καρέκλες τους και πιστεύοντας ότι δεν θα βρεθούν στη θέση του συναδέλφου τους του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αθήνας.
Μπορεί οι «Προοδευτικοί πολιτικάντηδες» να αποσκοπούν στα κέρδη από το ότι θα έχουν μαζί τους τους θορυβώδεις μπαχαλάκηδες με τα… νειάτα τους, τα ρόπαλά τους, τις μωλότωφ τους, τις κουκούλες τους και τα λοιπά σύνεργα που κρύβονται σε χώρους των Πανεπιστημίων, αλλά έχουν την εντύπωση ότι ο λαός δεν το έχει πάρει χαμπάρι;
Ποιοι απλώνουν τις ναρκοπραμάτειες τους στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης; Στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου; Στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο και αλλού; Ποιοι έκαψαν το Ε.Μ. Πολυτεχνείο; Οι φοιτητές; Ποιοι βρέθηκαν μέσα στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, όταν οι Αστυνομικοί μπήκαν από την στέγη; Οι φοιτητές; Επίσημα άντρα μπαχαλάκηδων τα Πανεπιστήμια;
Τι μας τσαμπουνάτε τώρα και μάλιστα οργισμένοι για δημοκρατίες, χούντες, κλπ.; Είναι δυνατό μια εκλεγμένη από το λαό Κυβέρνηση να κάνει στραβά μάτια σε όλα αυτά; Αυτό θα πει Δημοκρατία; Γιατί θέλετε να… το πάτε αλλού;
Πείτε στα ίσια: Θέλετε τα Ελληνικά Πανεπιστήμια να είναι όπως όλα τα Πανεπιστήμια του κόσμου ή όχι; Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν… αμαρτίαις. Ο κόσμος πια γνωρίζει!

Ο ΛΑΟΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ!..
Είναι αναμφισβήτητο γεγονός. Ο λαός κουράστηκε. Κουράστηκε πολύ ψυχολογικά. Κουράστηκε να πληροφορείται και να βλέπει τον θάνατο να τον περιτριγυρίζει. Κουράστηκε να παρατηρεί τις μεγάλες και μικρές αντεγκλήσεις γύρω από τα εμβόλια.
Κουράστηκε όμως βλέποντας τους διάφορους σαλτιμπάγκους, οι οποίοι, αγνοώντας την δική του κούραση οργανώνουν τα διάφορα «πάρτι»… για να ξεδώσουν, φυσικά με αντίτιμο, που εκείνος, ο λαός δηλαδή, θα μπορούσε να τροφοδοτήσει ακόμα και ένα πιο σκληρό Lockdown!
Αλήθεια τώρα πια βγαίνει στον λαό και η πιο μεγάλη κούραση η οικονομική, αφού έχει εξαντλήσει και τις όποιες οικονομίες του έχουν απομείνει!
Τώρα όμως θα γίνω… κακός! Τι είναι δηλαδή αυτά τα… καμώματα με το άνοιγμα της αγοράς; Τόση ανάγκη πια για ένα μπλουζάκι; Είναι παρήγορο βέβαια που οι επαγγελματίες με τα μαγαζιά τους φίσκα πήραν μια βαθειά ανάσα, αλλά γνωρίζοντας όλοι, επαγγελματίες και πελάτες, τους κανόνες που μας επέβαλε ο μεγάλος εχθρός, δεν θέλησαν, ούτε καν προσπάθησαν να τους τηρήσουν. Και… ένας είναι ο εχθρός, ο κορωνοϊός που μας δουλεύει με τις μεταλλάξεις του και όχι ο… «καπιταλισμός»! Καιρός να τροποποιηθεί αυτό το πολύ παλαιό σύνθημα του… ΠΑΜΕ!
Πολλοί ξεχύθηκαν στις… «οδούς Ερμού» των μεγαλουπόλεων όχι για να ψωνίσουν, αλλά για να χαζέψουν τους ψωνίζοντες κάνοντας έτσι την μεγαλύτερη ζημιά και τα αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν σε λίγες μέρες. Οι επαγγελματίες, κυρίως αυτοί, την πλήρωσαν τη… νύφη.
Η εκπληκτική ομάδα των κορυφαίων Ελλήνων λοιμωξιολόγων πάει να τα χάσει με αυτά τα καμώματα και καταλήγει συγκεράζοντας τις διαφωνίες στα ανακοινούμενα εκάστοτε μέτρα, τα οποία όμως καραδοκούν οι πολιτικάντηδες να τα σχολιάσουν δυσμενώς, όποια κι αν είναι αυτά!
Βλέπετε μη μπορώντας να παρέμβουν εκεί που πρέπει, παρεμβαίνουν στην πανδημία, όπου δεν τους πέφτει λόγος λόγω αγνοίας, λόγω ημιμαθείας και ως γνωστόν «η ημιμάθεια είναι χείρων της αμαθείας»!
Έτσι βρίσκουν την ευκαιρία οι διάφοροι καλοζωισμένοι Τράγκηδες, αυτοί οι χρυσοί κονδυλοφόροι, οι οποίοι μόνο με το Φάουτσι μπορούν να… συζητήσουν κι εμείς τους χαζεύουμε και τους επιτρέπουμε να παρεμβαίνουν στα όσια και ιερά της επιστήμης του Ιπποκράτη για την οποία δεν σκαμπάζουν γρυ.
Τους χρειάζονται… πατσιάδες!
Γι - Πας