Κ19 ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 2-1

on .

K19

Τη βαριά ήττα με 1-6 από τον ΟΦΗ και τις αναταράξεις που αυτή έφερε άφησε πίσω της η Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ιάσονα Κύρκο επικράτησε με 2-1 του Ατρόμητου για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ19 της Super League. 

Ο Ατρόμητος αγωνίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα με παίκτη λιγότερο καθώς στο 16' αποβλήθηκε ο Λέντζας που για εξύβριση, κάτι που το εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΣ ο οποίος προηγήθηκε στο 23′ με τον Ιάσονα Κύρκο. Ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Βαμβακούση και την εκτέλεση ανέλαβε ο Κύρκος. Ο τερματοφύλακας Σαρακινλής απέκρουσε τη μπάλα, αλλά στην επαναφορά ο Κύρκος με δεύτερη προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. 

Οι Περιστεριώτες ισοφάρισαν στο 35', αλλά ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, ο Κύρκος, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο 54′ έδωσε ένα σημαντικό τρίποντο στην ομάδα του Τάσου Ανθυμιάδη.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κασιόλας, Αθανασίου, Λούπας, Ντώνος, Καφενζής, Κόντος (46′ Καλέμι), Βλέτσας (63′ Ζωγράφος), Πάκος, Μίνα (86′ Σπύρου), Κύρκος (86′ Βλάχος), Ναούμης (75′ Κάμτσης).

Ατρόμητος: Σαρακινλής, Λίλιος (53' Μπάτος), Σαρηγιάννης, Κορομηλάς, Μπέης, Βαμβακούσης, Κάλα (78' Τσαγγάρης), Πιζάνιας (64' Λιόσης), Γκέζος, Χότζα, Λέντζας.