Ενημέρωση στο ΤΕΕ Ηπείρου για τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία

on .

TEE HPEIROY

• Την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα τα σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία στα οποία μπορούν να έχουν πρόσβαση, άμεσα, γρήγορα και ψηφιακά, θα έχουν οι μηχανικοί της Ηπείρου στο πλαίσιο της εκδήλωσης με τίτλο «Νέα εποχή για τις χρηματοδοτήσεις στην Ελλάδα», την οποία συνδιοργανώνουν το Τμήμα Ηπείρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και το Ταμείο Εγγυοδοσίας ΕΑΤ – ΤΜΕΔΕ.

Η εκδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου, ώρα 19.30, στην αίθουσα του Τμήματος Ηπείρου του ΤΕΕ (Αραβαντινού 6-8), με σκοπό την παρουσίαση της νέας εταιρείας ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions, καθώς και τις δυνατότητες του προγράμματος του «Ταμείου Εγγυοδοσίας ΕΑΤ – ΤΜΕΔΕ».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει χαιρετισμούς από τους Ιωάννη Τσίγκρο, Πρόεδρο του ΤΕΕ Τμ. Ηπείρου,  Αλέξανδρο Καχριμάνη, Περιφερειάρχη Ηπείρου Γεώργιο Ντάτση, Πρόεδρο της ΠΕΔΜΕΔΕ Τμ. Ηπείρου και Κωνσταντίνο Μακέδο, Πρόεδρο ΤΜΕΔΕ.

Θα ακολουθήσουν εισηγήσεις για τις νεότερες εξελίξεις και δεδομένα στο κοινό πρόγραμμα στήριξης των μηχανικών ΕΑΤ – ΤΜΕΔΕ, για τα νέα χρηματοδοτικά και εγγυοδοτικά εργαλεία στήριξης ΜμΕ που διατίθενται σήμερα από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, ενώ η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με παρουσίαση του Εργαλείου Μικροχρηματοδότησης – Έκδοσης νέου δανείου από τον Χαράλαμπο Αγκυρόπουλο, CEO ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions.