Την πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Αποφοίτων Ζωσιμαίας Σχολής

on .

APOFOITOI ZOSIMAIAS PITA 4 2 24

• Την πίτα του έκοψε το Σάββατο, σε μια ζεστή εκδήλωση, στο ξενοδοχείο Ολύμπικ ο Σύλλογος Αποφοίτων Ζωσιμαίας Σχολής και στην οποία παρευρέθηκαν πολλά μέλη και φίλοι του Συλλόγου διαφόρων ετών και γενεών που θυμήθηκαν και συζήτησαν για το αγαπημένο τους σχολείο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χάρης Λαζάνης, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Θωμάς Μπέγκας, οι πρώην δήμαρχοι κ.κ. Φ. Φίλιος και Δημ. Παπαγεωργίου και ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κ. Κουλίδας.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Δημ. Πάνου στον χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλα τα μέλη του Συλλόγου, έκανε έναν μικρό απολογισμό των δράσεών του για το 2023 και αναφέρθηκε στους στόχους για το 2024, αλλά και την δημιουργία ομάδας εργασίας για τον προγραμματισμό δράσεων για τον εορτασμό των διακοσίων ετών από την ίδρυση της Ζωσιμαίας Σχολής το 1828. Τυχερός της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί και το δώρο ήταν ο απόφοιτος της τάξης που αποφοίτησε το 1986 κ. Άρης Τσούκης.

Σε ανακοίνωσή του το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση, το ξενοδοχείο Ολύμπικ για την ζέστη φιλοξενία του, καθώς και το κατάστημα του κ. Βαγγέλη Νέσση  για την προσφορά του κοσμήματος στον τυχερό.