Ακάλυπτο το Ακτινοδιαγνωστικό στο Νοσοκομείο Άρτας!

on .

NOSOKOMEIO ARTAS

• Ακάλυπτο από ακτινοδιαγνώστη παραμένει το Νοσοκομείο της Άρτας. Τα προβλήματα στο ακτινοδιαγνωστικό μετρούν αρκετούς μήνες όμως η κατάσταση επιδεινώνεται και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την παρέμβαση της Τριμελούς Επιτροπής των γιατρών του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Με επιστολή τους προς την Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας επισημαίνουν ότι η κατάσταση στο νοσοκομείο επιδεινώθηκε κατά την εορταστική περίοδο όμως η διοίκηση «σφυρίζει αδιάφορα»!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα λειτουργεί με δύο ειδικευμένους γιατρούς, εκ των οποίων ο ένας με απόσπαση, κατά το καθημερινό πρωινό ωράριο. Στις εφημερίες οι γιατροί επικουρούνται από ειδικευμένο γιατρό του Κέντρου Υγείας Άρτας ο οποίος καλύπτει έξι το μήνα. Επίσης, οι δύο γιατροί του νοσοκομείου αναγκάζονται να καλύπτουν με 12 εφημερίες ο καθένας τον υπόλοιπο μήνα.

Τέλος, η Επιτροπή ζητά την άμεση κάλυψη των αναγκών σε ιατρικό προσωπικό του Ακτινοδιαγνωστικού τμήματος αλλά και την άμεση προκήρυξη όλων των κενών οργανικών θέσεων του ιατρικού προσωπικού του Γ.Ν. Άρτας.