Επέστρεψε στη βάση του χθες ο ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS GIANNINA LOGO

• Στη βάση του στα Γιάννινα επέστρεψε χτες το απόγευμα ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας στο Καρπενήσι.
Μετά από 10 ημέρες σκληρής και εντατικής δουλειάς με διπλές προπονήσεις στο Καρπενήσι, οι παίκτες της γιαννιώτικης ομάδας επέστρεψαν και θα συνεχίσουν πλέον στα Γιάννινα τις προπονήσεις.
Ο Αργύρης Γιαννίκης και το τεχνικό του επιτελείο αποφάσισαν να αποφορτίσουν τους ποδοσφαιριστές και έτσι τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν ατομικά προγράμματα, ενώ σε άλλους δόθηκε ρεπό. Η επιστροφή των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις ορίστηκε για το απόγευμα της Κυριακής στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής, προκειμένου να ξεκινήσει το τρίτο και τελευταίο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Αβεβαιότητα για τις μεταγραφές
Μπορεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας να ολοκληρώθηκε χτες, όμως αποτελεί κοινή παραδοχή πως υπάρχουν σοβαρά κενά και ελλείψεις στο ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι προσθήκες των Σάλιακα και Πίρσμαν αποτελούν βοήθεια στα άκρα της άμυνας, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, ωστόσο υπάρχει ακόμα αναγκαιότητα για τουλάχιστον 4-5 μεταγραφές.
Οι μεταγραφικές κινήσεις αργούν και έτσι ο Αργύρης Γιαννίκης δεν μπορεί να έχει λύσεις στα χέρια του για να δουλέψει όπως θα ήθελε με τους παίκτες του ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Αντίθετα, αποτελεί κοινή παραδοχή πως στο Καρπενήσι βρέθηκαν παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Τρικαλινό προπονητή. Τις επόμενες ημέρες ορισμένοι εξ αυτών θα δοθούν δανεικοί ενώ άλλοι θα κληθούν να διαπραγματευτούν τη λύση των συμβολαίων τους.
Κι όλα αυτά ενώ πλέον βρισκόμαστε ακριβώς 1 μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League, η οποία καλώς εχόντων των πραγμάτων με τον κορωνοϊό ορίστηκε για το Σαββατοκύριακο 12-13 Σεπτεμβρίου.
Τέλος, ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα της γιαννιώτικης ομάδας είναι η αγωνιστική απραξία. Ο ΠΑΣ Γιάννινα συμπλήρωσε πάνω από 5 μήνες χωρίς αγώνα (σ.σ. από τις 8 Μαρτίου κόντρα στην Κέρκυρα) και είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο να έχουν οι παίκτες παιχνίδια στα πόδια τους.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το πρώτο φιλικό θα γίνει την επόμενη Πέμπτη 20 Αυγούστου με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.