Με αμείωτη ένταση οι προπονήσεις του ΠΑΣ

on .

PAS KARPENHSI 6 8 20

• Στο φουλ βρίσκονται οι μηχανές στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος βρίσκεται στην υλοποίηση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας που γίνεται στο Καρπενήσι.
Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται πρωί - απόγευμα στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Avaris και γίνεται εντατική δουλειά στη φυσική κατάσταση των παικτών αλλά και την τακτική της ομάδας.
Μεγάλη βαρύτητα στην προετοιμασία έχει δοθεί στην αποκατάσταση και αποθεραπεία των ποδοσφαιριστών μετά τις προπονήσεις, από το PHYSIOactiv του Φίλιππου Σκόρδου, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του ξενοδοχείου που διαμένει η ομάδα.
Μέχρι και αύριο, Σάββατο, οι προπονήσεις θα γίνουν τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα, ενώ μεθαύριο, Κυριακή, οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου της γιαννιώτικης ομάδας, μόνο το πρωί.
Ο ΠΑΣ θα παραμείνει στο Καρπενήσι μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 12 Αυγούστου όπου θα επιστρέψει στα Γιάννινα.

Φιλικό με Παναιτωλικό
Η γνωστοποίηση του πρώτου φιλικού προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα που ήδη έχει οριστεί, ήρθε από πλευράς ΠΑΕ Παναιτωλικού.
Όπως ανακοινώθηκε, από την αγρινιώτικη ομάδα, θα διεξαχθεί φιλικό στο Αγρίνιο στις 5 Σεπτεμβρίου ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο φιλικός αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και υπό τελείως διαφορετικές συνθήκες που έχουν προκύψει για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοιού, ακολουθώντας κατά γράμμα οι ομάδες τα πρωτόκολλα υγιεινής.

Στο χειρουργείο ο Πίσπας
Σε χειρουργική επέμβαση στην Αθήνα θα υποβληθεί εντός των επόμενων ημερών ο άτυχος επιθετικός Σωτήρης Πίσπας, ο οποίος τραυματίστηκε σε μία από τις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα στο Καρπενήσι. Ο 22χρονος Πίσπας υπέστη σοβαρό κάταγμα ωλένης και κερκίδας, κάτι που σημαίνει τουλάχιστον 3 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης καθώς θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση στο χέρι.
Όπως όλα δείχνουν και προς τιμήν του ο Γιώργος Χριστοβασίλης θα προσφέρει συμβόλαιο στον Πίσπα και θα αναλάβει και όλα τα έξοδα της χειρουργικής επέμβασης που θα γίνει από τον γιατρό του ΠΑΣ και ορθοπεδικό Σταύρο Ριστάνη σε συνεργαζόμενο νοσοκομείο της Αθήνας.