Comp 1

«Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός» σε Δωδώνη - Νεκρομαντείο Αχέροντα

on .

NEKROMANTEIO AXERONTA

Ξεκινούν από σήμερα, Δευτέρα οι εκδηλώσεις του προγράμματος 2024 του θεσμού του Υπουργείου Πολιτισμού «Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός», στο πλαίσιο των οποίων ξεχωριστές νέες παραγωγές θα παρουσιαστούν σε Γιάννενα, Πρέβεζα, Δελφούς, Καβάλα, Ρέθυμνο, Μαρώνεια, Λαμία, Λέσβο και Αλεξανδρούπολη.

Η πρώτη εβδομάδα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει εννέα μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις, παραστάσεις και δράσεις για παιδιά και εφήβους που δημιουργήθηκαν πάνω στον κεντρικό θεματικό άξονα του θεσμού για το 2024, την έννοια της Σύγκρουσης. Οι εκδηλώσεις προσφέρονται δωρεάν από το ΥΠΠΟ, ενώ οι προκρατήσεις θέσεων για τις εκδηλώσεις έως και τις 14 Ιουλίου γίνονται μέσω της νέας ιστοσελίδας του θεσμού: www.allofgreeceoneculture.gr

Σε τοπικό επίπεδο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει σήμερα, Δευτέρα και αύριο, Τρίτη θεατρική παράσταση με τίτλο «Ψυχορραγήματα» στο Νεκρομαντείο Αχέροντα, στην Πρέβεζα, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κουτλή. Παράλληλα, το Σάββατο 6 και την Κυριακή, 7 Ιουλίου θα δοθεί συναυλία με τίτλο «Των κοχυλιών η γλώσσα» στο Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης.