Τα ΕΛΤΑ αναμένουν τα γράμματα όλων μας προς τον Άγιο Βασίλη

on .

ELTA

• Το σύνθημα της εκκίνησης της φετινής εορταστικής περιόδου δίνουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία από σήμερα, Πέμπτη.
Συγκεκριμένα, για 30η χρονιά τα γιορτινά κόκκινα γραμματοκιβώτια παίρνουν τη θέση τους έξω από τα Κεντρικά Ταχυδρομεία της χώρας και όλο το δίκτυο των ΕΛΤΑ ετοιμάζεται να υποδεχτεί - και να απαντήσει - στα χιλιάδες γράμματα μικρών και μεγάλων προς τον Άγιο Βασίλη. Ετοίμασαν μάλιστα ένα χριστουγεννιάτικο διαδραστικό site, στο https://hohoho.elta.gr/ που περιέχει κατατοπιστικά βίντεο με οδηγίες για το πώς θα γράψει κανείς το δικό του γράμμα με τέτοιο τρόπο ώστε να λάβει την απάντηση – έκπληξη των ΕΛΤΑ, που φέτος υπογράφει ο αγαπημένος συγγραφέας παιδικών βιβλίων Φίλιππος Μανδηλαράς. Στο site υπάρχουν ακόμα έτοιμα χριστουγεννιάτικα επιστολόχαρτα, εκπαιδευτικά παιχνίδια, το κοντινότερο ταχυδρομείο για να στείλει κανείς το γράμμα του και άλλες εκπλήξεις.
Ειδικά για τους εκπαιδευτικούς, το site περιλαμβάνει ιδέες και οδηγίες προκειμένου να αξιοποιήσουν τη δράση των ΕΛΤΑ μέσα στην εκπαιδευτική διαδικασία.
Την ίδια μέρα, κυκλοφορεί η Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2021» για να ταχυδρομήσουμε έγκαιρα τις ευχές μας στα αγαπημένα πρόσωπα. Η χριστουγεννιάτικη σειρά περιλαμβάνει επίσης Φακέλους Πρώτης Ημέρας Κυκλοφορίας, Αριθμημένα Λευκώματα και Φυλλαράκια και Τευχίδια Αυτοκόλλητων γραμματοσήμων.

Τα γραμματόσημα και τα φιλοτελικά προϊόντα διατίθενται στα Ταχυδρομικά Καταστήματα και στο e-shop των ΕΛΤΑ https://bit.ly/3bzQY80.