Επιτυχημένη πρεμιέρα στα Γιάννενα για το συνέδριο Voxxed Days

on .

VOXXED DAYS

• Με επιτυχία διεξήχθη πρόσφατα το συνέδριο Voxxed Days στην πόλη των Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στο συνεδριακό κέντρο “Κάρολος Παπούλιας” του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. To συνέδριο έφερε τον τίτλο Voxxed Days Ioannina και αποτέλεσε τόπο συνάντησης για απόκτηση γνώσεων και ανταλλαγή απόψεων για τους παρευρισκομένους. 

Οι ομιλίες του πραγματοποιήθηκαν σε δύο παράλληλες αίθουσες που κάλυψαν ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών της ανάπτυξης λογισμικού, ενώ οι καταξιωμένοι ομιλητές από Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική μοιράστηκαν τις πολύτιμες εμπειρίες τους με το κοινό. 

Ο Πάτροκλος Παπαπέτρου, εμπνευστής των συνεδρίων στην Ελλάδα σε δήλωσή του τόνισε τα εξής: «Αποφασίσαμε το 2024 να διοργανώσουμε το Voxxed Days στα Ιωάννινα ώστε να δώσουμε την ευκαιρία να το παρακολουθήσει και το υπόλοιπο κοινό της χώρας μας. Στόχος μας είναι η διοργάνωση του Voxxed Days Ioannina να μετεξελιχθεί σε ετήσιο θεσμό που θα περιμένει όλη η περιοχή. Ο θεσμός να  αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της ανάπτυξης και της προσέλκυσης νέων εταιρειών πληροφορικής και λογισμικού οι οποίες θέλουν να επενδύσουν στα Ιωάννινα και την Ήπειρο».