Το 21ο Πανελλ. Ηπατολογικό Συνέδριο θα γίνει στα Γιάννενα

on .

HPATOLOGIKO SYNEDRIO AFISA

• Το 21ο Πανελλήνιο Ηπατολογικό Συνέδριο και η 30η Διημερίδα «Στέφανος Χατζηγιάννης» θα διεξαχθούν από μεθαύριο, Τετάρτη μέχρι το Σάββατο, 20 Μαΐου στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου «Du Lac». Στο διάστημα αυτό, προσκεκλημένοι ομιλητές και συμμετέχοντες θα συναντηθούν δια ζώσης στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, έχοντας την ευκαιρία για διάλογο, ανταλλαγή απόψεων και κατάθεση εμπειριών. 

Το Συνέδριο διοργανώνεται σε ετήσια βάση από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Ήπατος (ΕΕΜΗ), μία επιστημονική εταιρεία, που έχει ως κύριο σκοπό την ανάπτυξη της μελέτης και έρευνας των παθήσεων του ήπατος. 

Την Τετάρτη και ώρες 11:30 - 13:30 θα γίνει στην Αίθουσα «Ερατώ» Στρογγυλό Τραπέζι για τη Δημόσια Υγεία με ομιλίες για την εξάλειψη των Ιογενών Ηπατιτίδων και τα προγράμματα, που εφαρμόζονται από εκπροσώπους του ΕΟΔΥ, της ΕΕΜΗ, του ΟΚΑΝΑ, του «Προμηθέα» κ.α.. Το βράδυ της ίδιας ημέρας στις 20:20 θα πραγματοποιηθεί και η Τελετή Έναρξης του Συνεδρίου, η οποία περιλαμβάνει χαιρετισμούς, oμιλία από τον Καθηγητή Ιστορίας της Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Κωνσταντίνο Θ. Πέτσιο και μουσικό μέρος, από το Μουσικό Σύνολο του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων.